• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kollardaki tüyler :(

Duyqush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
23
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) benim kollarımda tüyü geçti baya bildiğiniz kıllar var:43:hiç almadım şu ana kadar 18 yaşındayım.gözüme batmadı daha önceleri sorun da etmedim.arkadaş ortamında da sorunum yok.ama kendi açımdan insan kendini güzel görmek ister yaa işte bende de öyle bi problem var :D sizce aldırmalı mıyım? çünkü biliyorum bir kere alınca devamını getirmem gerek.önerileriniz neler? almalıysam neyle alıyım iyice kalınlaşmalarından çok korkuyorum.

Cok fazla degilse sarartmayi deneyebilirsin.. Ben oyle yaptim mesela cok da memnun kaldim.. Tuy sarartmayla ilgili konular da var burada.. Bi goz at istersen : )

aman kız takıldığın şeye hem ne var bunda herşeyin bi çaresi var
madem hiç bi sorun yok bence takılma
herkes kendini güzel görmek ister bununda bi yol var bence kuaföre gidip aldır kendin yapma zaten kol tüylri çabuk zayıflayan şeyler hemn çıkmıyo aldığnda belli olmuyo

sarartma işlemi biraz riskli mesela esmer tende hoş olmuyo tatlım :9

sir agda yaptir.. zamanla kendin ögrenirsin zaten masrafsiz halledersin :) tüylerin sandiginin aksine azalir..bugün komple agdaya girdim süperiiim:91:

sarartmayı hiç düşünmedim çünkü yeterince mevcut kıllarım var :1: ten rengim beyaz sarartmak sorun olmaz ama malum deniz sezonu açıldı güneşte parlar fln :D kendim almam tabiki canım kuaföre giderim ama sir sivilce yapıyor diyorlar benim cildimde hassastır daha beter olmayım sonra

sir agda yaptir.. zamanla kendin ögrenirsin zaten masrafsiz halledersin :) tüylerin sandiginin aksine azalir..bugün komple agdaya girdim süperiiim:91:

ayyyyyyyyyy bende diyorum bi ışıltı bi parlaklık var nerden geliyo diye merak etmiştim meğerse burdan geliyomuşşşşşş :)

kızlar beklemeye değmez dediim vee gittim bugün kuaförüme aldırdım kollarımı :D tüysüz şeftali gibi oldum resmen :1: iyi ki gitmişim :) :64:

ayyyyyyyyyy bende diyorum bi ışıltı bi parlaklık var nerden geliyo diye merak etmiştim meğerse burdan geliyomuşşşşşş :)

hihihi gözlere zarar:17:
kızlar beklemeye değmez dediim vee gittim bugün kuaförüme aldırdım kollarımı :D tüysüz şeftali gibi oldum resmen :1: iyi ki gitmişim :) :64:
tebrikler duyqush:13:
benim cildim cok hassas ayni bölgeye iki kez agda yapamiyorum hemen soyuluyor
onu birak tek seferde hizli cekersemde soyuluyor.bebek yagida kullan extra extra yumusaklik icin:34:

saol cnm öneriler için :) benim cildim hassas değil sanırım :D sivilce fln çıkmadı daha.biraz kaşıntı oldu sadece o kadar

ben arada sırada iğneli epilasyonla azaltıyorum ama hepsini kabak gibi değil aralarından kalınlarını seçiyor. en son eylülde yaptırdım yaz geçsin bi belki bi kere daha:51:

bayanlar ben 2 senedir sir ile alıyorum kollarımı ancak son alışımda kolumun derileri soyuldu. ilk defa böyle birşey oldu. şimdi yine uzadılar ama kolum daha hassas yanı şimdi tekrar sir yapmak istemiyorum makineyle alsam sizce tüylerim kalınlaşırmı. makineyle alan varmı?

ben bazen epilatör bazen ağda .. zaten kollarım çok tüylü olmadığı için sorun yaşamıyorum. epilatör çok da pratik oluyor bence almalısın benm tüye bile tahammülüm yok :50: benmkileri sert çıkartmıyor ama dik dik çıkartıyor zaten ben minik minik bile çıksalar haftada 1 epilatörle üstünden alıyorum

Nerden sarartıcı kullandıysam! Buğday tenliyim kollarımda da çok kötü durcak derecede tüyler yoktu ama bir anda sarartıcı alıyım sarartsın dedim.nerden bileyim boyle olucağını.2-3 gün sonra diplerinden çıktı.Dip boyası geldi bir nevi:1: yarısı açık yarısı koyu renk.Bende ağdayla almak istiyorum kuaföre gitmem ama zaten ağdalarımız bir nevi aynı gibi.Acımasından korkuyorum en çok.benim canım biraz tatlıdırda.Ağdayla alanlar sizin canınız acımıyor mu? Yada bir müddet sonra epilatörle almaya başlayanlar?

Nerden sarartıcı kullandıysam! Buğday tenliyim kollarımda da çok kötü durcak derecede tüyler yoktu ama bir anda sarartıcı alıyım sarartsın dedim.nerden bileyim boyle olucağını.2-3 gün sonra diplerinden çıktı.Dip boyası geldi bir nevi:1: yarısı açık yarısı koyu renk.Bende ağdayla almak istiyorum kuaföre gitmem ama zaten ağdalarımız bir nevi aynı gibi.Acımasından korkuyorum en çok.benim canım biraz tatlıdırda.Ağdayla alanlar sizin canınız acımıyor mu? Yada bir müddet sonra epilatörle almaya başlayanlar?

benim doğru düzgün kılım tüyüm çıkmaz ama illa pırıl pırıl dursun istiom ya kollarımı da aldım.

önce epilatörle aldım baktım zamanla arttı daha da sert belirgin oldu

sonra ağdaya başladım,daha iyi ama valla çok acıyor :S :S

şimdi ananemin taktiğiyle ocakta yakıorum ateşle inanılmaz azaldılar çıkmıo çoğu yerde biraz zahmetli ama değer :64::64:

kol bikini bölgesinden bile daha hassas olarak değerlendirilir bunu unutmayın. bazen tüylerimiz hep aynı yönde çıkmayabiliyorlar, bazıları soldan sağa sağdan sola yukarıdan aşağı gibi birbirinden farklı yönlerde olabiliyor bu yüzden iyi bir ışıkta ve dikkatlice almak gerek... onun dışında yaz mevsiminde sarartıcıya bence hiç gerek yok zira zaten güneşleniyorsunuz ve tüyleriniz sararmaya başlıyor... eğer sarı tüylü değil de beyaz tenli ve koyu renk tüylere sahipseniz sirle almak iyidir :)

benim doğru düzgün kılım tüyüm çıkmaz ama illa pırıl pırıl dursun istiom ya kollarımı da aldım.

önce epilatörle aldım baktım zamanla arttı daha da sert belirgin oldu

sonra ağdaya başladım,daha iyi ama valla çok acıyor :S :S

şimdi ananemin taktiğiyle ocakta yakıorum ateşle inanılmaz azaldılar çıkmıo çoğu yerde biraz zahmetli ama değer :64::64:

Benim isteğim şu alacalı halinden kurtulmak canım ya :/ Bayanız malum tertemiz olmak istiyoruz:16: Ben geçen sene yanlışlıkla kolumdaki tüyleri yakmıştım ama sonradan çıkmıştı heralde dibe kadar yanmadıkları için çıktılar:1: Sen dibine kadar mı yakıyorsun ?

Benim isteğim şu alacalı halinden kurtulmak canım ya :/ Bayanız malum tertemiz olmak istiyoruz:16: Ben geçen sene yanlışlıkla kolumdaki tüyleri yakmıştım ama sonradan çıkmıştı heralde dibe kadar yanmadıkları için çıktılar:1: Sen dibine kadar mı yakıyorsun ?

ya bu zaten hemen bir kere de olmuyor,2-3 kere yapınca baya far ediyor iyice azalıyor.

ben mümkün olduğunca dipten yakmaya çalışıyorum

ayarını tutturdum hissediyorum zaten :66:

aman dikkat kolunu yakma :)

kol bikini bölgesinden bile daha hassas olarak değerlendirilir bunu unutmayın. bazen tüylerimiz hep aynı yönde çıkmayabiliyorlar, bazıları soldan sağa sağdan sola yukarıdan aşağı gibi birbirinden farklı yönlerde olabiliyor bu yüzden iyi bir ışıkta ve dikkatlice almak gerek... onun dışında yaz mevsiminde sarartıcıya bence hiç gerek yok zira zaten güneşleniyorsunuz ve tüyleriniz sararmaya başlıyor... eğer sarı tüylü değil de beyaz tenli ve koyu renk tüylere sahipseniz sirle almak iyidir :)

Yazını okumamla beraber suratımda bir korku ifadesi oluştu.Madem öyle çok hassas niye alanların tepkisi çok acıyor diye değil.acı hissiyatı farklı heralde herkesin :50: en iyisi sir zaten canım hem çabuk hem temiz =))
ya bu zaten hemen bir kere de olmuyor,2-3 kere yapınca baya far ediyor iyice azalıyor.

ben mümkün olduğunca dipten yakmaya çalışıyorum

ayarını tutturdum hissediyorum zaten :66:

aman dikkat kolunu yakma :)

sağol canım ama ben ilk olduğu için büyük ihtimal ağdayla alırım çok acısa bile :50:

Son düzenleme:
Back