- 21 Eylül 2024
- 21
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi fundayucel
Benim ablam als den vefat ettş 2 yıl önce çok ani oldu onu atlatamadım ozamanlar sürekli araştırma yapıyordum sonra bir baktım ben de anksiyete olmuşum aniden baş donmesı mide bulantısıyla başladı somra 1 yılım kabus oldu gitmedığim bölüm kalmadı haftada bir kesin acildeydim baş donmesınden ayağa bile kalkamıyorumdum hayatım felç olmuştu resmen kollarım uyuşuyordu yüzüm burnum dudaklarım alerji oluyordum berbattıOy kuzum sakin ol bende aynıyım acile gitmekle geçti yaz tatili yani sürekli baş dönmesiyle başladı sonra sehirmeler bacak kas agrıları sol kolda uyuşma bacaklardada uyuşma olabiliyor bazen emg rötgen kafa tomografisi kafa mr en son igneli emg ve boyun ultrasnu çekilcek boynumda sürekli bir gerginlik var yüzüme dogru bugünde nefes darlıgım var bende anlamadm hastalık hastasısımn diyolar ben önceden böyle degildim niye böyle olduk anlamş degilim nöroljide antideprasan veriyor gönderiyor…
Mekanı cennet olsun.. gerçekden segirme güçsüzlük araştırınca o çıkıyor 3 4aydır piskoljm bitti 2tane çocugum var sanki son günümmüş gibi uyuyorum hep ama artık çok yoruldum zihin olarak eski neşeli delidolu yaşayan ben yok bugün ne degişiklik olck diye dilim bile geçen yara oldu kenarları tırtıklı olmuş dilimmi eriyor diye korkudan çarpıntım başladıBenim ablam als den vefat ettş 2 yıl önce çok ani oldu onu atlatamadım ozamanlar sürekli araştırma yapıyordum sonra bir baktım ben de anksiyete olmuşum aniden baş donmesı mide bulantısıyla başladı somra 1 yılım kabus oldu gitmedığim bölüm kalmadı haftada bir kesin acildeydim baş donmesınden ayağa bile kalkamıyorumdum hayatım felç olmuştu resmen kollarım uyuşuyordu yüzüm burnum dudaklarım alerji oluyordum berbattı
Oy kuzum sakin ol bende aynıyım acile gitmekle geçti yaz tatili yani sürekli baş dönmesiyle başladı sonra sehirmeler bacak kas agrıları sol kolda uyuşma bacaklardada uyuşma olabiliyor bazen emg rötgen kafa tomografisi kafa mr en son igneli emg ve boyun ultrasnu çekilcek boynumda sürekli bir gerginlik var yüzüme dogru bugünde nefes darlıgım var bende anlamadm hastalık hastasısımn diyolar ben önceden böyle degildim niye böyle olduk anlamş degilim nöroljide antideprasan veriyor gönderi