• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollar bacaklar iki hafta geriden gelme

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.757
598
27
Hayırlı sabahlar kızlar ayrıntılı girdim özelde iki hafta kollar bacaklar geriden dedi.
Bugunde kontrol var ve doktor baktı bu önemli diyor Ankara'ya sevk yazdı net bakılması için. Belki sonlandırılması gerek dedi morelim bozuldu ben birtane dogum ettim 3yıl önce bir ay yaşadı ondada iskelet bozukluğu vardı. Gen bozuktu ama aldırmadım. Şimdi hersey iyiyken sadece gerilikten böyle birsey demesi canımı sıktı. Normale dönermi sizce yanılırlarmı yada 😔 yarın acilen gitcem sırf gitmem ama doktor istiyor sonucu aklımda soru kalmasın diye.

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah hiç bir problem yoktur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keşke önceki hamileliğinizden sonra kromozom testi yaptırsaydınız.

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah hiç bir problem yoktur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keşke önceki hamileliğinizden sonra kromozom testi yaptırsaydınız.
Yapıldı canım genetik falan cocukta zatem sıkıntı cıktı ama aminiyosentez temiz geldi bizde hemde sıkıntı yok. Buda herşey iyi derken böyle ufak şeyde bunu demesi canım sıktı. Geriden diye alınır mı zaten ötekinden neler dediler tamam sorunları coktu aldırmadım.

Benim bildiğim 2 hafta gerilik normal cnm, bundan önce nasıldi peki, haftasına göre gidiyor muydu bebeğin? Bide önlem olarak ek vitamin yada beslenme şekli falan verdi mi doktorun

Benim bildiğim 2 hafta gerilik normal cnm, bundan önce nasıldi peki, haftasına göre gidiyor muydu bebeğin? Bide önlem olarak ek vitamin yada beslenme şekli falan verdi mi doktorun
Yoktu canım herşey normaldi hatta özelde girdim ayrıntılı orda kilosu iyi dedi herşey birhafta dedi gerilik ama kagıtta iki yazmıs doktoruma sonuclar gösterdim oda kagıttada iki diyor kendıde baktı 21+6günlügüm 19şa uyumluymuş bir hafta olsa neyse ama iki hafta önemli dedi. Ankara'ya sevk verdi detaylı giricem artık. Gidicem beslenmem ek almıyorum canım dört ay zate yemediydim bişi.

Yoktu canım herşey normaldi hatta özelde girdim ayrıntılı orda kilosu iyi dedi herşey birhafta dedi gerilik ama kagıtta iki yazmıs doktoruma sonuclar gösterdim oda kagıttada iki diyor kendıde baktı 21+6günlügüm 19şa uyumluymuş bir hafta olsa neyse ama iki hafta önemli dedi. Ankara'ya sevk verdi detaylı giricem artık. Gidicem beslenmem ek almıyorum canım dört ay zate yemediydim bişi.
İnşallah güzel haberler alırsın cnm, elinden geldiği kadar beslenmene dikkat et en azından için rahat eder

Back