Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff kızlar tam yarama tuz bastınız.benim kızımda çok aşırı gaz vardı düşünün günde 100 den fazla gaz çıkarıyordur kesin alttan ama hala ıkınmaya devam ederdi kıpkırmızı kaskatı kesilirdi yavrum.denemediğim ilaç bitki yöntem kalmadı.sizinkiler yine akşam oluyormuş bizimki 24 saat sürerdi.hep ayaklarımda sallardım sabahlara kadar 5dk.da uyanır tekrar salla tekrar salla sabahı zor ederdik.kimse yoktu yalnızdım eşim sabah gider akşam gelirdi kafayı yemek üzereydim yani çocuğu 5 dk. bırakacak kimsem yoktu gündüz.oturup ağlardım artık.ruh sağlığım bozulmuştu.temizlik ve yemek yapmayı özlermi bi insan inanın ben özlemiştim değişiklikti çünkü benim için.24 saatim kızımı sallamakla ayakta gezdirmekle beslemekle geçerdi tabi çığlıkları kulağımda bişekilde.eşim çok yardım etti ama oda biyere kadar çalışıyor adam sabah erken kalkıyor. benim kızım felaket ötesi bişeydi hayatımda bu kadar gazlı bi bebek görmedim ben.günlerini sayardım 3 ayda geçecek 6 ayda geçecek 9 ayda geçecek diye diye bi yaşına geldik halen tamamen kesilmiş değil düşünün geceleri bazen hala tutar gaz sıkıntısı.
gazlı bebek annesi olmak çok çok zor.allah hepinizin yardımcısı olsun sabırlar versin.maalesefki bunun tek ilacı zaman
36 günlük bir bebeğim var.sütümün azlığı ve oğlumun oburluğu yüzünden daha 3.gün mamaya başladık ve her 3 saatte bir emzirmeme rağmen yine 3 satte bir mamaya devam ediyoruz.tabii bu mam olayı gaz işini iyice tetikliyor ve bana hayatı dar ediyor.alttan da üstten de gazını güzelce ve defalarca çıkarmasına rağmen ne kendi 1 saatten fazla uyanmadan uyuyor ne bizi uyutuyor.
nurse harveys,zinco,acı elma yağıyla masaj ve kolik müzikleri de dahil herşeyi denedim.
dr.muz colinox diye bir damla verdi ve mamamızı aptamil conformille değiştirdi nispeten daha rahatız ama kabus aynı kabus.ağlamalarının şiddeti azaldı sadece.sürekli emmek istiyor versem 24 saat emecek.göğüs uçlarım artık yara oldu.
uyutup içeri geliyorum 1 dk.sonra ağlamaya başlıyor,artık bebğimin sesini duyunca mideme ağrı girmeye başladı.stressten ne yemek yiyebiliyorum ne bişey uyku zaten yok.
Allah rızası için biri bi fikir versin yada aynı sorunları yaşayan biri varsa yanıt versin ki tek olmadığımı düşünüp bir nebze olsun rahatlayayım...
canım aynen benım oğlumu ve benı anlatmıssın hepsını bırebır noktasına kadar yasıyorum yalnız basıma butun gun artık ıyıce asabım bozuldusenağlamaoffff kızlar tam yarama tuz bastınız.benim kızımda çok aşırı gaz vardı düşünün günde 100 den fazla gaz çıkarıyordur kesin alttan ama hala ıkınmaya devam ederdi kıpkırmızı kaskatı kesilirdi yavrum.denemediğim ilaç bitki yöntem kalmadı.sizinkiler yine akşam oluyormuş bizimki 24 saat sürerdi.hep ayaklarımda sallardım sabahlara kadar 5dk.da uyanır tekrar salla tekrar salla sabahı zor ederdik.kimse yoktu yalnızdım eşim sabah gider akşam gelirdi kafayı yemek üzereydim yani çocuğu 5 dk. bırakacak kimsem yoktu gündüz.oturup ağlardım artık.ruh sağlığım bozulmuştu.temizlik ve yemek yapmayı özlermi bi insan inanın ben özlemiştim değişiklikti çünkü benim için.24 saatim kızımı sallamakla ayakta gezdirmekle beslemekle geçerdi tabi çığlıkları kulağımda bişekilde.eşim çok yardım etti ama oda biyere kadar çalışıyor adam sabah erken kalkıyor. benim kızım felaket ötesi bişeydi hayatımda bu kadar gazlı bi bebek görmedim ben.günlerini sayardım 3 ayda geçecek 6 ayda geçecek 9 ayda geçecek diye diye bi yaşına geldik halen tamamen kesilmiş değil düşünün geceleri bazen hala tutar gaz sıkıntısı.
gazlı bebek annesi olmak çok çok zor.allah hepinizin yardımcısı olsun sabırlar versin.maalesefki bunun tek ilacı zaman
benim dr. nurse harveys diye bir şurup verdi bitkisel valla allah razı olsun çok ii geldi tavsiye ederim ingiltereden ithal hiçbir yan etkisi de yok