- 29 Aralık 2021
- 14
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi Nurcan bulut
Maalesef çok kasıyor ama ilk başladığı zaman sancılar daha çok kasıyor du o zamn karin bölgesi faln ateslenmiyordu şu sıralar bu şekilde devam ediyor anlam veremedikKendini çokmu sıkıyo acaba? Belkide kasıldığı için ateşi çıkıyodur. Allah şifa versin inşallah da bir an önce rahatlasın inşallah
Bence inanmaliyiz yani biliyorum çok stresli üzücü bı durum ama en azından şu yönden rahatım kalıcı bı rahatsızlık değilSonrasında uykuları genel durumu nasıl oldu? Huzursuzluğu azaldı mı? Uykusu daha huzurlu oldu mu? Ben hala inanamıyorum geçeceğine
evet gün içerisinde keyfi yerindeydi hep güler oyun oynardı. mama vermedim hiç gaz yapan yapmayan mamaları bilmiyorum.Umarım bizimde geçer 10 gün kaldı 4. Ayına birde benim kızım çok mutsuz bu gaz sancıların başladığından bu yana oynamıyor hiç elini kolunu oynatmıyor sadece bazen elini emiyor hiç gülmemesi bizi çok üzüyor sütü mamayı ağlayarak içiyor Aptamil kabız yapmıştı geç farkına vardık bu süreçte çok yıprandi yeni 5.6 gündür içmesi altına yapması SMa mamayla ve anne sütüyle düzene girdi birde hep mutsuz olmak ağlamak yerine yüzü gülse oynasa bu arada sizin bebeğiniz gaz sancısı döneminde neşeli miydi gün içerisinde
Gaz sancısı çektiği zamanlar gün içerisinde güler oynarmiydi bebeğiniz benim bebeğim çok mutsuz hiç gülmüyor oynamıyorevet gün içerisinde keyfi yerindeydi hep güler oyun oynardı. mama vermedim hiç gaz yapan yapmayan mamaları bilmiyorum.
evet sancısı tutup ağladığı vakitler dışında neşeliydiGaz sancısı çektiği zamanlar gün içerisinde güler oynarmiydi bebeğiniz benim bebeğim çok mutsuz hiç gülmüyor oynamıyor
Benimki de çok mutsuz hiç gülmez oynamazGaz sancısı çektiği zamanlar gün içerisinde güler oynarmiydi bebeğiniz benim bebeğim çok mutsuz hiç gülmüyor oynamıyor
Bence inanmaliyiz yani biliyorum çok stresli üzücü bı durum ama en azından şu yönden rahatım kalıcı bı rahatsızlık değil
Çok üzüldüm siz de yıpranıyorsunuzdur bizim gibi biz gülmüyor oynamıyor diye çok üzülüyoruz doktora da götürdük doktor takip etmek istedi gelişimini faln emmedigi içinde emzirme danışmanına da gönderdiBenimki de çok mutsuz hiç gülmez oynamaz
Kac damla veriyorsunuz bebis ne kdrlikBizde malesef biogaiaden fayda görmedik nurse Harvey s kullanıyorum üç gündür biraz hafifledi sanki sancilari Allah yardımcımız olsun çok zor bı durum