Çocuk Hastalıkları Kolik sancısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kendini çokmu sıkıyo acaba? Belkide kasıldığı için ateşi çıkıyodur. Allah şifa versin inşallah da bir an önce rahatlasın inşallah🙏🙏
Maalesef çok kasıyor ama ilk başladığı zaman sancılar daha çok kasıyor du o zamn karin bölgesi faln ateslenmiyordu şu sıralar bu şekilde devam ediyor anlam veremedik

Umarım bizimde geçer 10 gün kaldı 4. Ayına birde benim kızım çok mutsuz bu gaz sancıların başladığından bu yana oynamıyor hiç elini kolunu oynatmıyor sadece bazen elini emiyor hiç gülmemesi bizi çok üzüyor sütü mamayı ağlayarak içiyor Aptamil kabız yapmıştı geç farkına vardık bu süreçte çok yıprandi yeni 5.6 gündür içmesi altına yapması SMa mamayla ve anne sütüyle düzene girdi birde hep mutsuz olmak ağlamak yerine yüzü gülse oynasa bu arada sizin bebeğiniz gaz sancısı döneminde neşeli miydi gün içerisinde
evet gün içerisinde keyfi yerindeydi hep güler oyun oynardı. mama vermedim hiç gaz yapan yapmayan mamaları bilmiyorum.

Ben 10 gündür diyet yapıyordum ciddi anlamda faydasını gördüm. Süt süt ürünleri yumurta kakao kuruyemiş susam içeren hiç bir şey tüketmedim. Hatta gluten içeren gıdaları da mininuma indirdim. Kesinlikle faydasını gördüm. Dün biraz tüketince bebeğim direk huzursuzlandı yine çok ağladı. Emin oldum yediklerimin de rahatsız ettiğinden

X