Çocuk Hastalıkları Kolik sancısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nurcan bulut

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
14
1
23
Merhaba arkadaşlar benim bebeğim çok gaz sancısı çekiyor gece başlıyor bazen öğlene kadar sürüyor doktora götürdük kan idrar herşey temiz çıkıyor şuan 3 buçuk aylık ve karnı gaz sancısı çektiği saattlerde ateşleniyor 39.40 ° buluyor benimle aynı durumda olan arkadaşlar varmı bu arada bebeğimde kalp yetmezliği var sol kalp kası zayıf çalışıyor ben ilk ona yordum ama hastaneye goturdugumde değerleri normal çıktığından kalp ile alakalı olmadığıni söylüyorlar için biraz da olsa rahatlıyor ama neden ateslendigine ve neden hala sancısı azalmadigijs anlam veremiyorum

Kolik olan bebekler için 6 ay devam eder diyorlar ama fön makinası sesi, çamaşır makinası sesinde rahatlıyorlar denediniz mi sizde faydası oldumu?

Kolik olan bebekler için 6 ay devam eder diyorlar ama fön makinası sesi, çamaşır makinası sesinde rahatlıyorlar denediniz mi sizde faydası oldumu?
Teşekkür ederim yorumunuz için ben bir çok şeyi denedim zaten sancıları başladıginda kolik müzikleri acıyorum bı nebzede olsa rahatliyor sakinleşiyor genelde üç saat şiddetli olduğundan eşimle salliyoruz battaniyenin içinde o şekilde çok rahat ediyor ama karnı neden ateşleniyor ona anlam veremiyoruz kolik illaki geçer zamanla ama her çocuk mu gaz sancısı çekerken karnı vücudu ateşleniyor bazen sadece karnı bazen de karnı ile birlikte başıda 37.38 ° yı buluyor

Teşekkür ederim yorumunuz için ben bir çok şeyi denedim zaten sancıları başladıginda kolik müzikleri acıyorum bı nebzede olsa rahatliyor sakinleşiyor genelde üç saat şiddetli olduğundan eşimle salliyoruz battaniyenin içinde o şekilde çok rahat ediyor ama karnı neden ateşleniyor ona anlam veremiyoruz kolik illaki geçer zamanla ama her çocuk mu gaz sancısı çekerken karnı vücudu ateşleniyor bazen sadece karnı bazen de karnı ile birlikte başıda 37.38 ° yı buluyor
Benim bebeğimin de vücut ısısı yükseliyor ağlamaktan ve ıkınmaktan. Sakinleşince geçiyor

Benim bebeğimin de vücut ısısı yükseliyor ağlamaktan ve ıkınmaktan. Sakinleşince geçiyor
Şuan için çok rahatladı kızımın başka sıkıntısımi var diye düşünüp duruyordum doktora götürüyorum kolik diyip gönderiyorlar biogaide damla kullandik fayda etmedi şuan da nurse Harvey s gaz damlası kullanıyoruz biraz faydası oluyor gibi ama karnındaki ateş beni endişeleniyor hep

Şuan için çok rahatladı kızımın başka sıkıntısımi var diye düşünüp duruyordum doktora götürüyorum kolik diyip gönderiyorlar biogaide damla kullandik fayda etmedi şuan da nurse Harvey s gaz damlası kullanıyoruz biraz faydası oluyor gibi ama karnındaki ateş beni endişeleniyor hep
Yazdığınız damlaları ben de kullandım bir etkisini görmedim maalesef:KK43: korkmayın ağladığı zaman geçici olarak vücut ısıları yükselebiliyor

Bu yollardan geçmiş, kolik bir kızı olmuş bir anne olarak sab simplexi öneriyorum faydasını göreceğinize inanıyorum

Yazdığınız damlaları ben de kullandım bir etkisini görmedim maalesef:KK43: korkmayın ağladığı zaman geçici olarak vücut ısıları yükselebiliyor
Bizde malesef biogaiaden fayda görmedik nurse Harvey s kullanıyorum üç gündür biraz hafifledi sanki sancilari Allah yardımcımız olsun çok zor bı durum

Kendini çokmu sıkıyo acaba? Belkide kasıldığı için ateşi çıkıyodur. Allah şifa versin inşallah da bir an önce rahatlasın inşallah🙏🙏

Bizde malesef biogaiaden fayda görmedik nurse Harvey s kullanıyorum üç gündür biraz hafifledi sanki sancilari Allah yardımcımız olsun çok zor bı durum
Beklemekten başka yolu yok sanırım her şeyi denedim çünkü hala aynı 😢 biogaia hala kullanıyorum fayda görmesem de, probiyotik olduğu için. Nurse Harvey’s in de olumlu anlamda etkisini görmedim maalesef. Sab simpleks in iyi olduğu söyleniyor ama çok yoruldum sürekli damla kullanmaktan denemekten:KK43:

benim kızımın 4 ay sürdü her gece öğlene kadar aralıksız ağlardı. kolik masajı yapıp müzik açardım rutine binmişti ama maalesef bi yerden sonra bi şey yapamıyorsunuz.

biogaia vermişti doktor ama onu çok düzenli her gün aynı saatte kullanmak gerekiyormuş aksi halde bize ekstra gaz yaptı. başka damla kullanmadık. kolik öyle damla ile falan geçecek bir gaz değil.
sonrasında uykuları deliksiz olmaya başladı tabi hiçbir zaman desteksiz uyumadı. ama 11 gibi uyusa sabaha karşı 4-5 gibi kalkardı o kadar.
şimdi 27 aylık sütten kestim deliksiz uyuyor elhamdülillah.

biogaia vermişti doktor ama onu çok düzenli her gün aynı saatte kullanmak gerekiyormuş aksi halde bize ekstra gaz yaptı. başka damla kullanmadık. kolik öyle damla ile falan geçecek bir gaz değil.
sonrasında uykuları deliksiz olmaya başladı tabi hiçbir zaman desteksiz uyumadı. ama 11 gibi uyusa sabaha karşı 4-5 gibi kalkardı o kadar.
şimdi 27 aylık sütten kestim deliksiz uyuyor elhamdülillah.
Haklısınız damlayla geçmeyeceğini bile bile bir umut belki birinden birinin faydası var diye soruyoruz😌 inşallah en kısa zamanda azalır bizim kolik ağrıları da. Teşekkür ederim cevabınız için ☺️

evet birden bıçak gibi kesildi. biz de şaşırdık ama emin olun geçiyor. biraz daha sabır:)
Umarım bizimde geçer 10 gün kaldı 4. Ayına birde benim kızım çok mutsuz bu gaz sancıların başladığından bu yana oynamıyor hiç elini kolunu oynatmıyor sadece bazen elini emiyor hiç gülmemesi bizi çok üzüyor sütü mamayı ağlayarak içiyor Aptamil kabız yapmıştı geç farkına vardık bu süreçte çok yıprandi yeni 5.6 gündür içmesi altına yapması SMa mamayla ve anne sütüyle düzene girdi birde hep mutsuz olmak ağlamak yerine yüzü gülse oynasa bu arada sizin bebeğiniz gaz sancısı döneminde neşeli miydi gün içerisinde

X