• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolik bebek,infacol gaz damlası

Bize sağlık ocağı biogaia adında bi damla önerdi gaz için değilmiş ama bağırsak hareketlerini düzenlediği için gaz işini de çözüyormuş bebeklerde.1 hafta oldu pek işe yaramadı sanırım.
Acaba işin sırrı bişey kullanmadan sakinleştirmeye çalışmak mı?
Geceleri çok zor oluyor.senin bebeğin ne kadarlık?
2 bucuk ay biogaia kullaniyorum hergun ayni saatte
Sab da kullaniyorum ama sabah 7 gazi var bizim uc haftadir kesintisiz gelio
Aksamlari bazen atlatabikiyoruz ama bazen cingar kopuyo

Merhabalar,
Infacol'u aranızda deneyeniz var mı?Tr de yok,Ingiltere'den getirtiyoruz,kızım 2,5 aylık ve digerlerine gore sanki daha iyi geldi gibi ancak,zaman gectikce mi rahatladı(eskiye nazaran)yoksa ilac mi fayda etmeye basladı bilemedik.Aranızda,kullanan varsa yada daha once kullandı ise,bilgi verirse cok sevinirim.
Simdiden cok tesekkurler

infacol kolik icin pek faydasi yok. Tamam verince ilk zamanlar bebek gazini cikariyor yetiskin gibi bir seferde ama sonra faydasi olmuyor. bosuna alma. Ama bagirsak mantar kulturu oluyor onlar daha faydali bildigime gore.

Tamam canim sende beni haberdar edersin. Ben'de maglesef yek yaşiyorum esim işten geldiği zaman bir derin nefes alabiliyorum. Sürekli uyanik bende şu 3 ayini bekliyorum umarim ki biter de bebeklerimizde rahat eder
YumaklarimiZ
merhaba 3 ay olunca gecti mi gaz probleminiz?ben de sizinle ayni durumdayin su an. bebekler funde 16-17 saat uyur yaziyor her yerde. hangi bebek onlar bilemedim.ben mi beceriiksizim uyutma konusunda acaba

Back