Canim merhaba bende aklina ne geliyorsa kullandim. Yani suan ev Gaz damlasindan geçilmiyor. Bu ilaci bizde kullandik, dedigim gibi pek bir faydasini göremedim ben görenler vardir belki, istanbul'da capadan yurtdisindan getirten bir eczaneden vermistik siparisini 1 hafta da geldi ama dedigim gibi hoc bir faydada gormedim. Benim kizimda mayisin 4nde 3 aylik oluyor en azindan sancilari yavaşlamaya basladi .
Canim merhaba bende aklina ne geliyorsa kullandim. Yani suan ev Gaz damlasindan geçilmiyor. Bu ilaci bizde kullandik, dedigim gibi pek bir faydasini göremedim ben görenler vardir belki, istanbul'da capadan yurtdisindan getirten bir eczaneden vermistik siparisini 1 hafta da geldi ama dedigim gibi hoc bir faydada gormedim. Benim kizimda mayisin 4nde 3 aylik oluyor en azindan sancilari yavaşlamaya basladi .
En doğalı ve ülkemizde bulunan elmanın yağı hafif ağzına değirmeli bebeğin , ufak şişenin içinde satılıyor o doğal ürünler satılan yerlerde tavsiye ederim
Senin bebişinde mi kolik?Bizde de damlalar gırla dolu.Bifiform dost bakterisini duzenli kullanıyorum sadece ve 16 Mayıs da tam 3 aylık olacak,gunduz uykusu yok ,toplamda da 10-12 saat ancak uyuyor gunde,emzirme sonrası gaz cıkartm merasimide ayrı bi işkence ve cocuk uyanıyo o esnada.
Gecsin diye bekliyoruz,artık 2 gunde bir kaka yapmaya basladı,dr normal diyor,anne sutunden daha fazla yararlanıyor diye ancak sanki kaka yapacagı gunler daha bi huzursuz ve gun boyunca alttan gaz cıkarıyo ama bitmek bilmiyo gazı.
Aynen aynen,gunduz hep kucakta sallanarak rahat ediyor,surekli hareket ediyo ve senin kızın gibi gece o saatlerde uyuyo ,sabah da aynı.Sans eseri biraz erken uyudu ise,4-5 arası kalkıyor,sonrası sancılı hep.Hava guzel oldugunda dısarı cıkarıyorum,pusetde de aglıyo ancak alıstım,konusarak gazı geldiginde kucaga almadan gecmesini bekliyorum.12 gun buyuk senin kızın canım,takip halinde olalim.Ben gelismelerden haberdar ederim seni.Insallah 3 ayda gecer,cunku benim yanimda ailemde olmadigi icin,cok yorucu oluyor,emerken bile sekilden sekile giriyor,yay gibi,top gibiEvet canim benim kizim'da kolik maglesef ve hala ayni sancilar devam 2 aylikken daha şiddetliydi ama şuan bir tik daha iyiyiz.Gündüz uykusu bizde de yok. Hep gece 1.de uyuyor sabah 6'da uyaniyor, emdikten sonra 9'a kadar bir daha uyuyor sonra gece 1 e kadar devam. Tabi bu arada hep memede emiyor. Kakasinin rengi bile yeşil oldu çok emmektenmiş o da. Biogai diye baktari ilaci gaz damlasi verdi onu da kullandim oda etki etmedi.
Hep ağliyor 4.haftasinda başladi ve hala devam ağlamaya sirti yere gelse kiyametler kopuyor hep sallaniyor hep kucakta
Ne guzel ,ne mutlu size.Bizde o gunleri gorecegiz insallah.Oneriniz icin cok tesekkur ederim,artik zamanla gececegini umut ederek bekliyoruz.Benim kızımdada sancı vardı eltim kullandı elma yağını o bende uyanık ve bilmişti, kızım şu an 23 yaşında üniye gidiyor
Herkese merhaba,Canim merhaba bende aklina ne geliyorsa kullandim. Yani suan ev Gaz damlasindan geçilmiyor. Bu ilaci bizde kullandik, dedigim gibi pek bir faydasini göremedim ben görenler vardir belki, istanbul'da capadan yurtdisindan getirten bir eczaneden vermistik siparisini 1 hafta da geldi ama dedigim gibi hoc bir faydada gormedim. Benim kizimda mayisin 4nde 3 aylik oluyor en azindan sancilari yavaşlamaya basladi .
Bize sağlık ocağı biogaia adında bi damla önerdi gaz için değilmiş ama bağırsak hareketlerini düzenlediği için gaz işini de çözüyormuş bebeklerde.1 hafta oldu pek işe yaramadı sanırım.İnfantum yada infacol gaz ilaci kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?