Kolik bebek anneleri

kolik bebek anneleri için yazıyorum. benim oğlum şuan 2 aylık dr kolik demedi ama çok gazlı bir bebek gaz sorunundan dolayı uyku uyuyamıyor, hep kucakta sallanıp dolaşmak istiyor o şekilde bile tilki uykusu gibi hep gözler yarı açık uyuyordu ama Budi diye bir ayı aldık, beyaz gürültü çıkarıyor onla direk sakinleşti, yatağında kendi kendine önce sesin geldiği yöne doğru dalıp sonra kendiliğinden uyumaya başladı. fiyatı biraz yüksek gibi ama o ağlamayı duymamak dünyalara bedel. sadece bir fikir olsun diye yazmak istedim. https://budizzz.com/

Iki bebek büyüttüm ikisi de birbirinden huysuzdu küçüğü 2.5 yaşını geçti ama hala cok düzenli değil (bugün 5.30 da kalktı!) Piyasadaki tüm gaz damlalarını denedim inanın zerre faydasını görmedim ancak nerden okudum ya da sordum unuttum ama Biogaia damlayı denedim inanamadım bebeğim deliksiz uyudu mucizeydi resmen bir dönem kullandık 1 yaşına kadar galiba çok çok iyi geldi en azından gece rahatlatabilir.

Dort aylik bir bebegim var . Gazli. Bir sebepten batin ultrason rontgen cekildi. Cok gaz var dediler dr gistamol diye bir ilac verdi duzenli kullanmadim.
İlk uc ay cok zordu. Dorduncu ay hafifler gibi oldu ama bu gece beni mahvetti. İki saattir mizlak mizlak dolasiyor kucakta.
Hönkure hönkure aglamak istiyorum su an. Hissetigim tek sey caresizlik.

4 ayda gecmezse mutlaka ileri tetkikler yaptirin laktoz intoleransi ve besin alerjisi cikti oglumda

Benden beterlerıde varmıs sükrettım
Allah yardımcn olsun canm cocuk işi sabır işi bazen sabır tükenıyo ve annelerınde içinden canavar cıkabılıyo cok zor bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…