canım bak ben diş hekimiyim üzerinde ortodontik yazan emzikler var..ondan baslayın derim ben.bak ben agız diş çene yapısının okulunu okudum için rahat olsun ben alıştırmaya calısıyorum.benimki 36 günlük ve hiç zararı yok emziğin hatta yararı var..cogu zaman gaz sancısı oldugunda veriyoruz bebiş sancıyı unutuyo rahatlıyo yazık..güzel evlatlarımız daha az acı ceksin lütfen korkmadan verin..bıraktırmak istediginiz vakit emzigin ucunu kesin ve verin iki alısa bırakır gider..benim bebekte 2 haftalıkken basladı koliklerimiz simdilerde artıyo gibi 2. ve 3. ay bi gecse diye bekliyoruz daha 2 nin basındabenim kızım da sürekli emmek istiyor dayanamıyorum devamlı meme istiyor henüz 28 günlüğüz kilo alımını da bilmiyorum doymuyor mu yoksa gaz sorunu oldugu için doymadıgını mı zannediyor .emzik veriyormusunuz ben eşim annem babam sırayla kucaktan kucağa geziyor emzik tavsiye etmiyoruz dedi doktor.bizde vermedik bugüne kadar ama dayanılmaz oluyor aglıyor aglıyor susmuyor meme almadan.KOLİK olabilir mi?
benim kızım da sürekli emmek istiyor dayanamıyorum devamlı meme istiyor henüz 28 günlüğüz kilo alımını da bilmiyorum doymuyor mu yoksa gaz sorunu oldugu için doymadıgını mı zannediyor .emzik veriyormusunuz ben eşim annem babam sırayla kucaktan kucağa geziyor emzik tavsiye etmiyoruz dedi doktor.bizde vermedik bugüne kadar ama dayanılmaz oluyor aglıyor aglıyor susmuyor meme almadan.KOLİK olabilir mi?
ben en çok şunu merak ediyorum kolik geçince uyku düzeni oluşuyor mu?benim kız sallanarak yarım saat uyumuyor bu değişcek mi?
işte kolik olmanın bi kötü yanı da bu.benim kızın gaz sancıları bitti ama sallanarak uyumak bize yadigar kaldı.bide öyle böyle değil 1 saat sallıyorum anca derin uykuya geçiyo.çoğu zaman yatağına koyamadan uyanıyo.yani bende değişeceği o günü bekliyorum canım[/QUOTE
seni çok iyi anlıyorum saatlerce sallıyorum aniden uyanıyo.şimdiden yoruldum bi umudum vardı lkolik bitince geçer diye emzik falan da almıyor zaten
Kolik bebek sahibi bir anneyim ve her kolikli anne gibi uykusuz,yorgun,bezgin ve perişanım.
Her bebeğin kolik sancısı farklı aylarda bitiyor okuduğuma göre.Sormak istediğim bazı sorular var:Sizin bebeğiniz de benimki gibi-altı temiz karnı tok da olsa- uyanık olduğu her dakika ağlıyor mu?
Ayrıca kolik dönemini atlatmış olan anneler:Sizin kolik sıkıntılarınız ne zaman bitti?:ecrin_bebek:
3.5 ayda bitti biz de bittik. Ne zaman kendi kendine hareketleniyor o zaman sanırım gazı kendiliğinden çıkmaya başlayınca rahatlıyor. Bir de bağırsak hareketlerini sanki oğlum ağrı olarak algılıyordu.
Kolik bebek sahibi bir anneyim ve her kolikli anne gibi uykusuz,yorgun,bezgin ve perişanım.
Her bebeğin kolik sancısı farklı aylarda bitiyor okuduğuma göre.Sormak istediğim bazı sorular var:Sizin bebeğiniz de benimki gibi-altı temiz karnı tok da olsa- uyanık olduğu her dakika ağlıyor mu?
Ayrıca kolik dönemini atlatmış olan anneler:Sizin kolik sıkıntılarınız ne zaman bitti?:ecrin_bebek:
slm arkadaşlar.. bebeğim 9 aylık..
benim oğlum gece gündüz demeden uyumadan sürekli ağlıyordu.. 1,5 aylıktan itibaren başladı 4. ayına kadar.... bebek ne zaman hareketleniyor dönmeye başlıyor ozaman gazını rahat çıkarıyor.. ben kendim bol bol rezene çayı içiyordum ama sallama değill bildiğiniz rezene alıp demliyordum kendim.. çok rahatlatıyor bebeği.. ayrıca sab simplexde işe yarıyor.. birde ben bebeğimi battaniyede sallayarak sakinleşiyordu ve salladıkça gaz çıkarıyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?