canım bak ben diş hekimiyim üzerinde ortodontik yazan emzikler var..ondan baslayın derim ben.bak ben agız diş çene yapısının okulunu okudum için rahat olsun ben alıştırmaya calısıyorum.benimki 36 günlük ve hiç zararı yok emziğin hatta yararı var..cogu zaman gaz sancısı oldugunda veriyoruz bebiş sancıyı unutuyo rahatlıyo yazık..güzel evlatlarımız daha az acı ceksin lütfen korkmadan verin..bıraktırmak istediginiz vakit emzigin ucunu kesin ve verin iki alısa bırakır gider..benim bebekte 2 haftalıkken basladı koliklerimiz simdilerde artıyo gibi 2. ve 3. ay bi gecse diye bekliyoruz daha 2 nin basındabenim kızım da sürekli emmek istiyor dayanamıyorum devamlı meme istiyor henüz 28 günlüğüz kilo alımını da bilmiyorum doymuyor mu yoksa gaz sorunu oldugu için doymadıgını mı zannediyor .emzik veriyormusunuz ben eşim annem babam sırayla kucaktan kucağa geziyor emzik tavsiye etmiyoruz dedi doktor.bizde vermedik bugüne kadar ama dayanılmaz oluyor aglıyor aglıyor susmuyor meme almadan.KOLİK olabilir mi?
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)