Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bebeğim kolik saati gelince sakinleştirmek çoook zor. Bütün yöntemleri deniyorum emmeside bozuldu bırakacak emmeyi diye korkuyorum. kolik sorunu ne zaman biter yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba... kolik ile ilgili yuzlerce arastirma yapmis biri olarak bu videoya bakmani tavsiye ediyorum arkadasim:
Üç aylık olunca hafifliyor daha doğrusu benim kızım bir haftadır iyi çok şükür. Kolik çok zor üç ay uykusuz gezdim. Allah yardımcınız olsun.
4. ayda daha düzene girmişti bebeğim 5. ayında tam olarak fön makinesini bıraktık. fön makinasız asla sakinleşmiyordu. zor bir süreç ama geçicek hepsi büyük sabır istiyor.
belki bi umut
Kayıtlı Üye
arkadaşlar bebeğim kolik saati gelince sakinleştirmek çoook zor. Bütün yöntemleri deniyorum emmeside bozuldu bırakacak emmeyi diye korkuyorum. kolik sorunu ne zaman biter yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba canm benim bebegimde her akşam saat 7-8 gibi başlıyor ağlamaya uyuyana kadar internetten baby sleep sounds diye bir program indirdim orada elektik süpürgesi sesi var onu açınca rahatlıyor tabi bir çok ses var tavsiye ederim.
evet kızlar bizde öyle ilk 3 ay kurutma makinası ve süpürge sesleriyle sakinleştirdik bebeğimizi belli saatler ve ağlaması sıklaştığında çok şükür geçirdik.
Kolik sorunu icin bizim cozumumuz kimyon oldu
Yarim kasik kimyom uzerine kaynar su koyup demledim gunde 1 cay kasigi suyundan verdim. Genel olarak gun asiri kullandik. Gaz problemimiz cok ciddi odanda duzeldi 1 aydir cok mutluyuz diyebilirz.kullanmadigimiz surup damla kalmamisti ama kimyon kadar hic biri ise yaramadi. Tavsiye ederm. Ayrica 3 farkli cocuk dr unada sordum bir zarari olmadigini soyledi. Insallah isinize yarar
Benim de bebeğim hem gazlı hem de kolikti.sup simlex nurse hurvey damlalari kullandik işe yaramadi.biogaia biraz rahatlatti.bebegim şuanda 104 günluk ve 1 haftadir çok şukur kolik ağlamalari bitti.yaşarken hiç bitmicekmiş gibi geliyor ama 3.aydan sonra azalarak bitiyormuş gercektende.bende kimyon demleyip suyla seyreltip veriyorum.gaz çikarmada gercekten işe yariyor.Allah kolik annelerine yardim etsin.
Bslngc:90 Gncl:84,9 1.Hdf:79
Kayıtlı Üye
Ben de kimyonu öneririm. Yarım fincan suya yarım çay kaşığı kimyonu kaynatıp tülbentten süzüp günde 2 çay kaşığı verdim
Merhaba butun gaz damlalarini ilaclarini ve annanne yontemlerini denedik bizimki kolik degil inek sutu alerjisiymis teshis konulunca tedbiride aldik sukur olsun ki ne oldugunu bulduk yoksa her aksam 4-5 saat gurultulu fon makinasi sesiyle sinirlerimiz ve kulaklarimiz harap olmustu herkese acil sifalar dilerim
Canim kimyonu dene mucizevi bir sey bizim tum kolik sorunumuzu cozdu. Yalniz 1 aydan once kullanimi onerilmiyor.
Ne güzel sıkıntılariniz bitmis. Allah bize de nasip etsin inşallah. Su kimyonu bi de ben deneyim bakiyim