Kolestrolm yksek kt:((

Geçmiş olsun canım benim..Benim tatlı arkadaşım çok üzülmüşte benim haberim yokmuş..Oyyy kıyamam ben sana..:teselli:Dikkat edersen düzelir bi tanem..Yeter ki yediklerine dikkat et..

geçmiş olsun ama çokda yüksek degil ben yıllardır onunla ugraşdıgım için 375 lerde geziyor benimki yürüyüş ve zeytin yapragı kullanıyorum faydası var

bende dün öğrendim kolestrolüm olduğunu 264 çıktı.
katı yağlar,hamurişi ve kırmızı etten uzak dur dendi.işin ilginci evde yanlızca sıvı yağ kullanırım,kırmızı eti zaten sevmem ,küçük kızım olmasa hiçç yapmam yani
hamur işi desen mideme dokunur,haftada 1 filan yerim

bugün itibari ile şekeri,beyaz ekmeği ve yumurtayı bıraktım.
BAŞKA NELER YAPMAM LAZIM
MORALİM ŞUAN SIFIR

öncelikle geçmiş olsun
yürüyüş kolestrolü düşürüyor günde en az 1 saat yürüyün.

canım bendede kolestrol yüksekliği var,özellikle ağır yemeklerden sonra inanılmaz bir uyku basar beni...yaşım 28 ve 4,5 yıldır bunu çekiyorum....hatta yiğenim 20 yaşında son 3,4 yıldırda o çekiyor...
yani yaşla değil daha çok genetikle alakalı bir sorun bu...
sana önerim,yemeklerinde sadece zeytinyağı kullan(ben 2,3 yıldır başka yağ kullanmıyorum ve çok rahat ettiriyor)bulguru pirince tercih et.(bulgur kolestrole çok iyi geliyor)özellikle elma ve diğer sebze meyvelerden bol bol faydalan....geçmiş olsun...

kollesterolü en iyi düşüren yağ fındık yağı inanın kardeşimin kollesteolü 400 lereydi bu yağı 2 yıldır kullanıyor yavaş yavaş normale döndü başka özel bir şey yapmadan

Back