Kolestrolm yksek kt:((

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
2 gün önce eşimle karar verip tahlil için kan aldırdık.ben iyiydim eşim de halsizlik vardı.bende hadi öylesine bi baktırayım dedim.sonucu almaya giderken eşime" kesin kolestrolün çok yüksek çıkacak sende kansızlıkta olabilir" dedim.
doktora girdik...eşim de hiç birşey çıkmadı.
hiçbişeyim yok diye giden bende:
demir depoları boşalmış
SEDİMANTASYON:75 çıktı
ve kolestrolüm 230
ilaçlara başladım kontrole gidecem tekrar.kolestrol içinse yürüyüş önerdi sadece.yaşım :31 kilom: 63 boyum 1:70 ve bende kolestrol yüksek çıktı:1no2:

Son düzenleme:
şimdi araştırdım kiii sedimantasyon yüksekliğinin bazı sebepleri varmış`,bazı kötü hastalıkların habercisiymiş.kızlar moral 0 şu an.beynimden vurulmuşa döndüm.şu an sedimantasyon değerim için antibiyotik kullanıyorum.1 hafta sonra tekrar aynı değer çıkarsa bilmiyorum artık gerisini........

Demir deponun yükselmesi için gnyo ferrasanol ,kollesterolün için soya sütü...dr a danış tabi...

soya sütünü nereden bulabilirimki?sağol teşekkür ederim

Migroslarda satılıyor canım.Alpro soya sütü diye google da aratırsan bulabilirsin a.s.
fitoostrojen içerikli olduğu için bayanlar için çok yararlı...

gecmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme sonucta bişi olsa doktor söylerdi dimi iyisin canım ilaçlarını kullan dahada iyi olursun geçmiş olsun

Despo sıkma canını canım...opuyorumnanaktan230 çok fazla değil...yürüyüş ve diyetle düşürürsün...ayrıca kolesterol zayıf veya şişman olmaya bağlı değiL...Stress bile yükseltebilir...Sigara içiyorsan azalt...yeşil yapraklı sebzeler ve meyveye ağırlık ver...Yumurta ve katı yağdan uzak dur...yasakkelimeHepsi bu...sedimantasyon benim de 80 çıkmıştı bir ara, meğer kulak iltihabı varmış...sakn dert etme antibiyotik düşürecektir...:1rolleyes:Geçmiş olsun cnm...Sağlıklı günlere...a.s.

çok teşekkür ederim desibel abla.içim rahatladı.sigara kullanıyorum.dr.ilaç vermedi kolestrol için.yürüyüş önerdi.

Kolesterol ilacına gerek yok zaten...ilaçlık değil değerin çünkü...aklına takılan bişey olursa yaz canım...aynı sorum bende de var çünkü...seni seviyorum...:))

canım geçmiş olsun. pek kilolu da değilsin. bende hayret ettim. benimde kollestrolüm hep yüksek çıkıyordu. perhiz önerdi doktorum. kırmızı etten uzak dur dedi. tabii ürünlerinden de. yeşillik tavsiye etti. ayrıca bana heyet raporuda almamı söyledi. ömür boyu dikkat edeceksin canım. bunun başka yolu yok. bol bolda yürüyeceksin.

Kolesterol ilacına gerek yok zaten...ilaçlık değil değerin çünkü...aklına takılan bişey olursa yaz canım...aynı sorum bende de var çünkü...seni seviyorum...:))

ayyy ablam benim ya bende seni seviyorum.hiç tanımadığınız birinin sizin için endişelenip ,sizi düşünmesi ve teselli etmesi şahane bir duygu.bu duyguyu bana tattıran herkese ,desibel ablama çok teşekkür ederim.bu duyguyla kendini daha bi değerli hissediyorsun.
sabah gittim doktora,başka bir tahlil için kan aldırdım ve akciğer grafisi çektirdim.(sedim için).sonucu yarın sabah öğreneceğim.
abla seni çok öpüyorum.ilgin alakan moral oldu bana.
aslında dert çokta.....:çok üzgünüm:

sağol ablacım.evet kilolu değilim.bu iş kiloya bakmıyormuş.hareket gerek bol bol ,yürüyüş.bende sebze pek sevmem ette çok yemem.hamur işi çok severim
çok teşekkür ederim ilgine.sanada geçmiş olsun allah beterinden korusun.a.s.

benımde 230 cıktı canım aynı yastayız bende kılolu degılım
bol hareket ve beslenmemıze dıkkat edecegız artık zaten saglıklı yasamın geregı bunlar kendını uzme hıc bıraz dıkkat o kadar

dün içhast.doktoruna gittim.CRP için kan tahlili yaptırdım.bugün sonucu almaya gittim. CRP 1,5 çıktı.dr. yüksek dedi.15 gün sonra yine bakılacak.yine aynı çıkarsa araştırılcakmış bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…