• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston yoğun renk açıcı,yarı siyah saç:((

Ben de dayanamayıp boyarım heralde bi süre sonra. Battı balık yan gider:teytey:

bende aynı durumdayın 1 sene oldu siyah boyaylı ama yarısı kendi rengi yarısı siyah bende yoğun açıcıları dşünüyorum ama emin olamıyorum deneyen varsa tavsiye edermi bu şekilde yarısı siyahken?

Kızlar ben foruma yeni katıldım bu konu baslığı acılalı cok olmus ama bende de aynı dert var.Saclarımın yarısı siyahtı bir ay önce kumrala boyadım kendi sacıma bal köpüğü gibi girdi fakat siyahlar hala siyah senağlama :( Bugün forumlarda bahsedilen kolestonun yoğun rek acıcıyı almaya cesaret edemedim saclarımın yanmasından korkuyorum.Her ne kadar satıcı kadın bana sacını yakmaz içinde oryal yok dese de cesaret edemedim.Lorealin ultra acıcı dore kahvesini alacaktım o da acmaz dediler sizce ne yapmalıyım saclarım acık kahve bal köpüğü gibi olsun istiyorum?Kuaförler direk oryalle acalım tutmaz diyooo:uhm:

bendede var bu illet siyahh aslında yakışıyo ama yinde çok çektim artık kurtulmak istiyorum açtırayım derken bütün saç yandı

Saçlarınız çokçok çok hassas we ince telli değil ise hiç bi sorun olmaz oryal yok içinde diğer boyalar kadar amonyak war sadece,açıcı kullanmadan açmak isteyenlere ise tavsiyem,çok çok açık sarı bi boya alıp 2 haftada bir falan sadece siyah yerlerinize boyayın 1,2 aya kalmaz renk oturuyo dore kahve gibi güzel bi renk çıkıyo ortaya ben denemiştim onuda=)

bende de aynı dert var yarı siyah yarı kendi saç rengim bu hafta içinde bazı işlemler yapılcak bakalım sonucları paylaşırım sizlerle

en iyisi koleston ben saçımı koleston açıcıyla açtım turuncu oldu:)) şimdide sarı alıp tabi açık sarı onu yapıcam bakalım ne olacak

Back