• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Yoğun Renk Açıcı ile Açtığım Saçlarım (Resimli)

loreal garnier yada palette küllü sarılardan dene bence yada açık küllü sarılar.. çünkü turunculuklar var

Ahh ahh bulabilseydim buralarda anlaşmış gibi heryerde koleston palette garnıer küllü sarı kalmamıştı mecbur alix yaptım bir hafta dinlensin koleston açık küllü sarı yapacağım tutana kadar devam :93:

hımm anladım cnm saol sanırm benm saçlarım bu kdr işleme dayanamzlar.çünkü 1,5 hafta koyu kahve boyalı diplerden 2 parmak uzamış olan saçlarıma(kendi saç rengimde koyu kahve) bir çılgınlık sonucu küllü açık sarı sürdüm ve sadece diplerimin rengi tatlı bir kahverengi oldu boya olan yerlerimde herhangi bir değişiklik olmadı üstelik birde saç diplerim su topladı ve kanadı(saç diplerim çok acıyınca en fazla 10 dak tutabildim).en iyisi ben yavaş yavaş sindire sindire açim renginitabi saçlarım iyice dinlendikten sonra

hımm anladım cnm saol sanırm benm saçlarım bu kdr işleme dayanamzlar.çünkü 1,5 hafta koyu kahve boyalı diplerden 2 parmak uzamış olan saçlarıma(kendi saç rengimde koyu kahve) bir çılgınlık sonucu küllü açık sarı sürdüm ve sadece diplerimin rengi tatlı bir kahverengi oldu boya olan yerlerimde herhangi bir değişiklik olmadı üstelik birde saç diplerim su topladı ve kanadı(saç diplerim çok acıyınca en fazla 10 dak tutabildim).en iyisi ben yavaş yavaş sindire sindire açim renginitabi saçlarım iyice dinlendikten sonra

Boyalar saç diplerine zararlı canım değdirmemeye çalışmalısın tahriş e neden oluyolar.Sindire sinidirre nasıl açacaksın bilemiyorum ben sindirilmemiş hali ile henuz istediğim sarılığa kavuşamadım kızıl kahve usune açık küllü sarı boyamıştım kızıllık gitsin diye onun ustune birer hafta ara ile açıcı uyguladım son olarak küllü sarı bir dahaki haftada açık küllü sarı :27: saçlarımında şimdilik pek bi problemi yok ama daha ne kadar dayanırlar bilemiyorum ama gittiği yere kadar açacağım :34:

cnmmm bence güzel olmuş resim çektigin zaman saçın tam kuru deil ıslak tam kurutup düzleştirirsen daha canlı ve açık durur rengi..bende banyo sonrası düzleştirici kulanmassam çok felaket duruyor:)bence büyük oranda turunculugun kapanmmışş..diger sefere açık küllü sarı kulan ben voilanın yeni çıkan serisi begendimmm çok dogal oluyor renkkk çig durmuyor:)biraz sabret benim gibi bi ay geçince bi ton açıgına boya:)

cnmmm bence güzel olmuş resim çektigin zaman saçın tam kuru deil ıslak tam kurutup düzleştirirsen daha canlı ve açık durur rengi..bende banyo sonrası düzleştirici kulanmassam çok felaket duruyor:)bence büyük oranda turunculugun kapanmmışş..diger sefere açık küllü sarı kulan ben voilanın yeni çıkan serisi begendimmm çok dogal oluyor renkkk çig durmuyor:)biraz sabret benim gibi bi ay geçince bi ton açıgına boya:)

Sağol canım benım evet yarı ıslak yarı kuru bi haldeydi kurutma makinasıyla kuruttum ama ıslaklık kalmış gece çekimi pek belli olmuyor daha farklı rengi aslında ama saçım bu boyada baya yıprandı :43:
Bir ay değilde 10 gun sonra boyarım bakım felan artık devam 15 tatilde evde olmayacağım sağol canım fikirlerin için :80:

Back