• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Yoğun Renk Açıcı ile Açtığım Saçlarım (Resimli)

stillex

Huzurumsu..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
20.686
469
448
Merhaba arkadaşlar birer hafta ara ile garnıer kahve kızıl olan saçımı koleston yoğun renk açıcı ile açtım ikinci uygulama sonucu ancak garip sarımsı bir kızıl elde ettim dıpler uclar ortası rengarenk oldu saçım amacım sarıya donmektı ama :6: şimdi bu saça ben nasıl bir renk uygularsam sarıya yaklaşabilirim kızıllık için küllü renklermi denemem lazım yoksa açık sarı ilemi rengi oturtmam lazım kafam çok karıştı :44: tabı tek bi renk nasıl çıkar bu saçtan bilemiyorum :2:
Lütfen bir akıl verirmisiniz.. :69:

Son düzenleme:
Aslında resimde renk çok hoş gözüküyor :) balyajlı gibi :) valla bu rengin üzerine açık birşeyler tutacağını hiç sanmıyorum kahve tonları deneyebilirsin...

merhaba cnmmm aynı dertten müzdaribiz:)bende 15 gün önce kuaförde açtırdım saçlarımı ama çok kötü poldu turuncu saçla eve geldim ekleidgin resimle aynısıydııı:)ben çok tatlı kumral istemiştimmm çünkü siyahtan dönecegimden biden açık renk istemiyordum bide yakışmas falan diyede korkuyordum ..neyse eve geldim bi hafta sonra gittim voila nın yeni serisinden küllü kumral aldımmm ilk başta çok ama çok koyuydu şimdi yavaş yavaş açılıyor..bilseydim açık küllü kumrala boyardım..bakayım bi ay kulancam çok açılırsa saçımmm küllü kumrla yine yaparım yoksada açık küllü kumral..hala kızıllık var ama bi kaç kes daha küllüye boyayınca gidiyormuş bu forumda öyle okudum:)resim ekliyorum az önce çektim flash yok:)

eger sarı renk istiyorsan önce açık külü kumral yapaarr her yerin eşit renk olmasını saglar sonra sarı külü yapardım:)işine yarar umarım:)

Son düzenleme:
Aslında resimde renk çok hoş gözüküyor :) balyajlı gibi :) valla bu rengin üzerine açık birşeyler tutacağını hiç sanmıyorum kahve tonları deneyebilirsin...

Aslında normalde sırıtmıyor canım ama sarı sevdam oldurecek beni :52:

merhaba cnmmm aynı dertten müzdaribiz:)bende 15 gün önce kuaförde açtırdım saçlarımı ama çok kötü poldu turuncu saçla eve geldim ekleidgin resimle aynısıydııı:)ben çok tatlı kumral istemiştimmm çünkü siyahtan dönecegimden biden açık renk istemiyordum bide yakışmas falan diyede korkuyordum ..neyse eve geldim bi hafta sonra gittim voila nın yeni serisinden küllü kumral aldımmm ilk başta çok ama çok koyuydu şimdi yavaş yavaş açılıyor..bilseydim açık küllü kumrala boyardım..bakayım bi ay kulancam çok açılırsa saçımmm küllü kumrla yine yaparım yoksada açık küllü kumral..hala kızıllık var ama bi kaç kes daha küllüye boyayınca gidiyormuş bu forumda öyle okudum:)resim ekliyorum az önce çektim flash yok:)

eger sarı renk istiyorsan önce açık külü kumral yapaarr her yerin eşit renk olmasını saglar sonra sarı külü yapardım:)işine yarar umarım:)

Mrb cnmm Benim daha once kuafor mazim var sağolsun siyah saçımı turuncu yaparak çok yardımcı olmuştu :36:
Şimdide evde deneyeyim dedim kahve kızıl ustune açık küllü sarı 2 defa açıcı derken bu hale geldim..açık küllü kumral hiç aklıma gelmemişti sağol cnmmm baktım oda hoş renk kutudaki gibi tutarmı acaba?? ama aklım açıkm küllü sarıda ama dediğin gibi ya kapatmazsa bu renk geçişlerini :59: off sarı neden bu kadar zorsun ya :36:

Son düzenleme:
Benim daha once kuafor mazim var sağolsun siyah saçımı turuncu yaparak çok yardımcı olmuştu :36:
Şimdide evde deneyeyim dedim kahve kızıl ustune açık küllü sarı 2 defa açıcı derken bu hale geldim..açık küllü kumral hiç aklıma gelmemişti ama aklım açıkm küllü sarıda ama dediğin gibi ya kapatmazsa bu renk geçişlerini :59: off sarı neden bu kadar zorsun ya :36:

valla cnm benim saç diplerim çok açıktı hele güneşte tam bi felaketti..ondan hemen kapansın istedim.ama bukdr koyu olacagını düşünmedim...sana şöle diyeyeim saçımın turunculugu %70 gitti..ama hala var aktıkca boya biras daha çıkıyo gibi..sanırım bu küllülere 2-3 kez boyayınca turunculuk tam anlamıyla gitcek..bence sen küllü sarı yap cnm açık küllü sarı yı sonra denersinn..benim koydugum resmin 2-3 ton açıgı olur gibi..bence riske atma küllü sarı yap..ben sarı istemedigimden küllü kumrla yaptım en fazla açık küllü kumral yapcam :()

valla cnm benim saç diplerim çok açıktı hele güneşte tam bi felaketti..ondan hemen kapansın istedim.ama bukdr koyu olacagını düşünmedim...sana şöle diyeyeim saçımın turunculugu %70 gitti..ama hala var aktıkca boya biras daha çıkıyo gibi..sanırım bu küllülere 2-3 kez boyayınca turunculuk tam anlamıyla gitcek..bence sen küllü sarı yap cnm açık küllü sarı yı sonra denersinn..benim koydugum resmin 2-3 ton açıgı olur gibi..bence riske atma küllü sarı yap..ben sarı istemedigimden küllü kumrla yaptım en fazla açık küllü kumral yapcam :()

sağol canım benım açıktan vazgeçeyim bari senın saçın baya koyu görunuyor ..msj ımı duzeltmiştim ki sen cvp vermişsin zaten sorduğum soruya :61: küllü sarı deneyelim bakalım ne duruma geleceğiz :52:

sağol canım benım açıktan vazgeçeyim bari senın saçın baya koyu görunuyor ..msj ımı duzeltmiştim ki sen cvp vermişsin zaten sorduğum soruya :61: küllü sarı deneyelim bakalım ne duruma geleceğiz :52:[/Q

evt cnm baya koyu kii bu gün ışıgında çekilmiş hali diye böle akşam kahverengi gibi duruyor..beni akşam gören anlamıyor saçımı boyadıgımı ama gündüz aaaaaaaaaa saçını boyamıssın diyor:)hanii sana açık küllü sarı yap diycem amaa kapanmıyabilir diye korkuyorum valla:)sen sarı küllü ye boya biras koyu gelir başta ama 3-4 yıkamaya inan baya bi akıyo boya:)boyayınca ekle okkk çok merak ederim:)

Son düzenleme:
Küllü sarı canım dediğin gibi forumda bi kaç konuya daha baktım küllüsarı deniyor sağol canım benım bu akşam boyarım buyuk ihtimal...koyarım resim :34:

küllü sarı gerçekten işe yarıyor ilk boyamada kızılları tam kapamasada 2 ve 3de tamamdr.. bende bgn palette acıcı alacaktm bulamadım koleston açıcı aldım hemde hiç denememiştm hep aklımda bi ukteydi merk edıyodum ... almaz olaydım koyu sarı saçlarımı neredeyse hiç açmadı.. birdaha paletteden şaşmam ..koleston açıcı hem daha cok yıpratıyor turunculuk yapıyor hemde açmıyor palette gibi.. açıcılarda kesnlkle palette kullanın !

Ben palette bulamadığım için koleston almıştım ama bi sıkıntı olmadı aşırı yıpratma açmama vs...kolestondan şaşmam..9.1 küllü sarısını kolestonun burda bulamadım alix diye bi markanın küllü sarısını aldım birazdan boyayacağım inş güzel tutar :69:

koleston küllü sarı renklerde başarılı
palette kaç kere boyadıysam küllü sarı renklerine aynı sonuç turunculuk yapıyor maalesef

Ne kolestonun ne palette nin küllü sarısının bulamadım daha once hiç kullanmadığım alix markanın küllü sarısı vardı onu aldım ve şu an saçımda zamanın dolmasını bekliyorum inş güzel bi renk çıkar :59:

ben kaç kere palette küllü kullandysam sonuc basarılıydı ama işte herkesde frklı etkıler bırakabılıo bende kolestondan hıc memnun olmadm..

Arkadaşlar küllü sarıya boyadığım saçlarımın son hali bu ;

saçım biraz yıprandı nedense bu boyamada açarken bile boyle sertleşmemişti :43:

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Şimdi ben ne yapayım dinlendirdikten sonra bunun üzerine açık küllü sarımı veya sarı mı en sağlıklı renk hangisinde tuttar arkadaşlar? :44:

bu senin rengini açtıktan sonra küllü sarıya boyadığın renk mi neden bu kadar koyu olmuş daha doğrusu bu renk koyu değilmi saç açıldıktan sonra küllü sarıya boyayınca daha açık bir renk olması gerekmiyormuydu.bilmediğimden soruyorum bende denemeyi düşünüyorumda

loreal garnier yada palette küllü sarılardan dene bence yada açık küllü sarılar.. çünkü turunculuklar var

bu senin rengini açtıktan sonra küllü sarıya boyadığın renk mi neden bu kadar koyu olmuş daha doğrusu bu renk koyu değilmi saç açıldıktan sonra küllü sarıya boyayınca daha açık bir renk olması gerekmiyormuydu.bilmediğimden soruyorum bende denemeyi düşünüyorumda

Evet açıldıktan sonra küllü sarıyla çıkan renk resimde biraz koyu çıkmış gece cekimi biraz daha açık renk ama oyle aman aman bi açıklık değil inan :50: bir hafta sonra açık küllü sarı yapacağım ilk boyada tutmayacaktı zaten 2-3 boyamada ancak kendini toplar

Back