arkadaşlar saçlarımı 2 seferdir koleston terracottaya boyuyorum çok güzel bir renk aktıkçada bile çok hoş bakır yansımalı kahve oluyor. ama yaza yaklaşıyoruz biraz daha açık ton istiyorum yada daha belirgin bakırımsı bi ton. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.? koleston gizemli kahveyide çok beğeniyorum. terracottayla gizemli kahve karıştırsam nasıl olur sizce ?
Avatar resmindeki saç rengi tam istediğim gibi nedir acaba bu renk arkadaşım tammm tamına istediğim renkkk
Gizemli kahveyi kullanmıştım renk fena değildi aslında aynı renge devam etsem güzel oturucak gibiydi ama onuda değiştirdim. Şimdi dün loreal açık kor kızıla boyadığım saçımdan kurtulmanın derdindeyim. İçinde bakır karamel ve kahvenin bulunduğu bir renk arıyorumki buda senin avatar resmine yakın sanırım
dayanamayıp aldım boyadım bu rengi . kulak hizzama kadar kendi saçlarım uzamıştı. o bölüm çok güzel bir kızıl kahve oldu. 1 sene önce koyu kestane boyadığım yerler ise kızıl yansımalı koyu kahve oldu. sinir oldum . benden tavsiye arkadaşlar bu rengi sadece doğal renginizin üstüne boyayayın çok güzel tutuyor öyle . 1 ay sonra falan koyubir renkle kapatmak istiyorum bu rengi. ama aklımda bir gün doğal rengime geçtiğimde kullanabileceğim renk.
[merhaba yazını okuduğumda aynı durumda olabiliceğimizi düşündüm sana danışmak istedm bende bu terracota ile boyamak istiyorum saçlarımı saçlarımın yarısı kendi rengi alt kısımlar koleston 3 koyu kahve boyalı ama şu an renk farkı yok arasında saçımın orjinal rengi de çok koyu. bu renge boyasam alttaki boyalı kısımla üstteki kendi rengim arasında fark olurmu sana danışmak istedim yardımcı olabilirsen çok sevinirm =)
Eki Görüntüle 248241
bende saç rengi araştırıyorum günlerdir, bu benim bi sene önce kullandığım saç rengim (terrecota) akınca daha güzel bi renk oldu..
şuan saç rengimi palettenin sıcak çikolatasına boyadım tüm saçım aynı renk olsun diye, şimdide palettenin toffee, altın karamel arasında kalmıştım ki bu rengimi görünce tekrar bu rengi boyamaya karar verdim.. ama yine kararsız kalıyorum acaba açık karamel böle bi renkmi olur yoksa daha mı turuncu olur?
Avatar resmindeki saç rengi tam istediğim gibi nedir acaba bu renk arkadaşım tammm tamına istediğim renkkk
Gizemli kahveyi kullanmıştım renk fena değildi aslında aynı renge devam etsem güzel oturucak gibiydi ama onuda değiştirdim. Şimdi dün loreal açık kor kızıla boyadığım saçımdan kurtulmanın derdindeyim. İçinde bakır karamel ve kahvenin bulunduğu bir renk arıyorumki buda senin avatar resmine yakın sanırım
Eki Görüntüle 248241
bende saç rengi araştırıyorum günlerdir, bu benim bi sene önce kullandığım saç rengim (terrecota) akınca daha güzel bi renk oldu..
şuan saç rengimi palettenin sıcak çikolatasına boyadım tüm saçım aynı renk olsun diye, şimdide palettenin toffee, altın karamel arasında kalmıştım ki bu rengimi görünce tekrar bu rengi boyamaya karar verdim.. ama yine kararsız kalıyorum acaba açık karamel böle bi renkmi olur yoksa daha mı turuncu olur?
Fotoğraf açılmıyor nasil gorecegim acaba yeniyim de burada :)canım işte sacımın rengi
bi onceki rengim koyu kestaneydi (boyaydı yani)
tutmaz denilen renk işte böle oldu :içelim:
diplerim açılmıştı kendi rengimdi yani
orada daha belli boyanın rengi
bu da uzaktan genel gorunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?