• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston perfect 7.77 çikolata kahveye boyataym mı (resimli)

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
kızlar hepinize selam. aşağıdaki resim şuanki saçım. orda flaşlı olduğundan parlak çıkmış. normalde okadar parlak durmuyor.kuaföre boyatıyorum ve bakır karışımı olduğu için soluk durması canmı sıkıyor. zaten resimdede farkettiğseniz dip gelmiş durumda. yeni boyandığında canlı oluyor fakat yıkadıkça soluk akmış bi renk alıyor. biliyorum bakır olduğundan. ben de acaba 7.77 koleston perfect çikolata kahve yapsam diyorum. bu boya üzerine tutarmı.nasıl bi renk oluyor bilen varmı. ve de en önmlisi diyelimki çok koyu oldu akarmı ve daha açık bi renge dönmek istesem dönebilrmiyim sonradan. çok soru sordum ama karar vermem lazım. ya böyle devam edecem ya da çikolata kahveyle. veya sizin bana uygun olacağını düşündüğnz bi kahve tonu varmı. başka renk düşünmüyorum. $DSC08283.jpg

öncelikle kolestonlar koyu tutuyor başka marka tercih et ya palette delüxe yada garnıer color shıne saçın flaştan açık duruyor eğer bu resimdekinden daha koyuysa daha açık kahve tonlarına bak bronz kahve yada açık kumral gibi güzel tonlar boya tutar güzel bir bakır kahve olur 2. boyamana tam rengini alır yıkandıkça güzelleşir kahve tonları :49:

Back