• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahve saçlarıma hangi boyayla kızıl ışıltılar katabilirim ??? (resimli)

kızlarrr.. ya neolur biri söylesin bakır kahve çabuk akar mı çiolata kahve gibi :/ yani 2 haftada ne hale geldi saçlarım :( eğer bakır kahvede akıcaksa hemen kızıl kahve mi yapıyım hangisi daha geç akar ? kızıl kahve akınca neye benziyo kimbilir :/

hmm .. :/ şu bu teknoloji saç boyalarınada bir el atsın bari akmıyoda uçuyo bunlar :) ozaman yapıcak bişey yok kızıl kahve bakırdan daha geç akar diye düşünerek onu kullanıcam ... sağol kiddyy :)

kızlarr saçımı sonunda Kızıl kahve ye boyadım ilk boyama süper oldu kızıllı hoş bir renk.. ama ilk yıkamada aktı gibi ikinci yıkamada bayağı kahve olucam yine anlaşılan. pekii ben bir ay sonra saçımı tekrar boyayacağım zaman kızıl bir renkle boyasam ( kızıl çok yakıştı çünkü ahh ahh :) ) tutar mı sizce nasıl olur?? ve olur diyenler varsa bana ne açık ne koyu ideal bir kızıl boya önerebilirler mi? ... bu boya işleri bitmiyormuş gerçekten bezdim ama yapıcak bişey yok.. :)

mesela internette bu resmi gördüm ama ismini yazmamışlar.. harika bir kızıl ismini bilen biri var mı varsa yazsın lütfenn :) ama bir aylık kızıl kahvenin üstüne boyuycağım için en etkili kızıl boyayı seçmek daha mantıklı tabi.. ama hangisi?? şimdiden saolun :*******

Eklentiler

• buu copy.jpg
    buu copy.jpg
    188,8 KB · Görüntüleme: 715
ooo bu renk kızıl viyole ama ışık hızıyla akıyor bu tarz renkler bende sana bi renk tavsiye etmek isterim fakat öncelikle saç renginin biraz akması iyi olacaktır palette tarçın kahve çokzel capcanlı bir bakır oluyor ne açık nede koyu tamortası birrenk bizzat bir arkadaşım dün boyamış renk bi harika gerçekten

ooo bu renk kızıl viyole ama ışık hızıyla akıyor bu tarz renkler bende sana bi renk tavsiye etmek isterim fakat öncelikle saç renginin biraz akması iyi olacaktır palette tarçın kahve çokzel capcanlı bir bakır oluyor ne açık nede koyu tamortası birrenk bizzat bir arkadaşım dün boyamış renk bi harika gerçekten

çok merak ettim bu rengi şimdi... nette arattım pek bilgi yok.. tarçın bakıra boyamış herkes tarçın kahve yok...

Kızıllar gerçekten zor ya akarsa kalsın ozaman sürekli boya yenilemek hele yazda yaklaşıyor eziyet :) ama saol canım tarçın kahveyede bakıcam mutlaka ;) resim bulan olursa atsada nasıl bir renk anlasak google ye güvenilmiyo malum :)

Buarada loreal kızıl kahve saçlarım aslında yıkandıkça kötü olmadı evet kızıllık akıyo ama bakır tonları gibi birşey oldu hala da memnunum az kaldı 4 haftaya... Başta anlayamamışım kesinliklee öneririm bayanlar :KK66: kızıl boyalar hemen akıyorsa bu boya sizi kurtarır sonuçta hala canlı güzel bir renk. Çikolata kahve aktıkça sarıya doğru giderken bunda hiç öyle bir sorun çıkmadı çok şükür. Ayda bir boyasanız kafi. Her tenede uyar nerdeyse. Öneren üyecandan ve yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Siyahtan sonra çok daha yumuşak zarif ve modern bir görüntüye kavuştum. Bin şükür :)))

kızlar yine bir sorum var size .. ben kızıl kahveyi kullanırken farkettim ki taban koyulaştıkça renkte gitgide kahve olmaya başladı. ilk zamanlar daha bi kızıldı şimdi şaşkınım cidden. zaten bir sürü sorun var bide saçla uğraşmak çok sıkıcı. siyahtan onca emekle dönmesem yine siyah olcam nerdeyse .. neyse ben bu kızıl kahve boyaya kızıl yoğunlaştırıcı eklesem nasıl olur sizce? onuda ilk kez duydum bilmiyorum. normal kızıl boyalar kadar iddalı bir kızıl istemediğimden kendi boyamın kızılını iyice arttırmak mantıklı geldi.. ama nasıl ? bu kızıl yoğunlaştırıcı işe yarar mı yoksa olmaz mı bi formül söyleyin bana ?

kızlar yine bir sorum var size .. ben kızıl kahveyi kullanırken farkettim ki taban koyulaştıkça renkte gitgide kahve olmaya başladı. ilk zamanlar daha bi kızıldı şimdi şaşkınım cidden. zaten bir sürü sorun var bide saçla uğraşmak çok sıkıcı. siyahtan onca emekle dönmesem yine siyah olcam nerdeyse .. neyse ben bu kızıl kahve boyaya kızıl yoğunlaştırıcı eklesem nasıl olur sizce? onuda ilk kez duydum bilmiyorum. normal kızıl boyalar kadar iddalı bir kızıl istemediğimden kendi boyamın kızılını iyice arttırmak mantıklı geldi.. ama nasıl ? bu kızıl yoğunlaştırıcı işe yarar mı yoksa olmaz mı bi formül söyleyin bana ?

kızıl yoğunlaştırıcıyı çok fazlaya kaçmamak kaydıyla istediğin tondaki kızıla göre ekleyebilirsin.. çok yoğun istiyorsan fazla, az istiyorsan az miktarda eklersin sana kalmış.. hatta bu mix tonları cila yapmak için de kullanıyor kuaförler.. yani ikide bir saçını boyayla yormana gerek yok.. bununla cila at yeter..

sağol canım aynenn bencede bu boya olayı yıpratıyor .. peki bu yoğunlaştırıcıyı nasıl kullanıcam biliyomusun , neye karıştırıcam .. ben kızıl renk istiyorum ama koyu da olmıycak cart bi renk asla olmıycak normal orta ton kızıl olsa iyidir. bi kullanma prosedürü aradım nette yok hiçbişey ..

sağol canım aynenn bencede bu boya olayı yıpratıyor .. peki bu yoğunlaştırıcıyı nasıl kullanıcam biliyomusun , neye karıştırıcam .. ben kızıl renk istiyorum ama koyu da olmıycak cart bi renk asla olmıycak normal orta ton kızıl olsa iyidir. bi kullanma prosedürü aradım nette yok hiçbişey ..

rica ederim ne demek.. evet yok çünkü bunu çoğu kuaför bile bilmiyor.. bizzat karşılaştım.. bir tanesi yoğunlaştırıcıyı falan geç saç küllü olsun diye mavi katalım dedim boş boş baktı bana ben öğrettim resmen adama :KK70: neyse bu mix tonlar 1 tüp boya için serçe parmağının bir boğumu kadar katılarak kullanılıyor.. istersen bir böyle dene baktın yeterli gelmedi bir dahakine iki boğum kadarla denersin.. kendi zevkine göre kendin ayarlayacaksın bunu.. diğer uygulama ise cila için kullanmak.. bunu hiç denemedim açıkçası yanlış bilgilendirmek istemem ama uygulandığını biliyorum, bir araştır istersen saçı daha az yıpratıyor cila.

rica ederim ne demek.. evet yok çünkü bunu çoğu kuaför bile bilmiyor.. bizzat karşılaştım.. bir tanesi yoğunlaştırıcıyı falan geç saç küllü olsun diye mavi katalım dedim boş boş baktı bana ben öğrettim resmen adama :KK70: neyse bu mix tonlar 1 tüp boya için serçe parmağının bir boğumu kadar katılarak kullanılıyor.. istersen bir böyle dene baktın yeterli gelmedi bir dahakine iki boğum kadarla denersin.. kendi zevkine göre kendin ayarlayacaksın bunu.. diğer uygulama ise cila için kullanmak.. bunu hiç denemedim açıkçası yanlış bilgilendirmek istemem ama uygulandığını biliyorum, bir araştır istersen saçı daha az yıpratıyor cila.
çok teşekkürler canım :) anlattıkların bana mutlaka daha net bi yol çizdiricek kafam karışıktı çünkü.. daha iyi anladım şimdi saolasın deniycem. İnsan kendi kendine yetebilmeli ama oda deneye yanıla ancak oluyo malesef :) her boyama bir süpriz gibi.. inşallah hallederim. Allah kendi kendine kuaförlük yapmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun, zor iş vesselam :)

çok teşekkürler canım :) anlattıkların bana mutlaka daha net bi yol çizdiricek kafam karışıktı çünkü.. daha iyi anladım şimdi saolasın deniycem. İnsan kendi kendine yetebilmeli ama oda deneye yanıla ancak oluyo malesef :) her boyama bir süpriz gibi.. inşallah hallederim. Allah kendi kendine kuaförlük yapmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun, zor iş vesselam :)

aynen öyle kim ne derse desin ki kimse kesin konuşmamalı bence bu boya işlerinde yine sen kendin deneye deneye doğrusunu buluyorsun.. ama tabi çok büyük hatalar yapmamak adına bir bilene danışmak iyi oluyor.. umarım istediğin tonu bir an önce yakalarsın.. =)

aynen öyle kim ne derse desin ki kimse kesin konuşmamalı bence bu boya işlerinde yine sen kendin deneye deneye doğrusunu buluyorsun.. ama tabi çok büyük hatalar yapmamak adına bir bilene danışmak iyi oluyor.. umarım istediğin tonu bir an önce yakalarsın.. =)
bu formu işte bu dayanışma yüzünden çok seviyorum :) çok sağol canım inşallah :) :*

kızlar yine bir soru yine ben :oops: renkleri araştırıyorum sürekli ve eğer saçlarımı koyulaştırmak istersem küllü koyu kumralı seçicem galiba.. Ama bu renk kızıl kahvenin üstüne tutar mı, nasıl olur ? bilen kullanan var mı ? hatta bitanede resim koyuyumda içim açılsın :) ne zarif renk.. doğal ve genç :)) koyulaşmak istersem deniycemm :KK36:ama tutar mı sizce ??

Eklentiler

• B1DpiFEIIAAkJQ8.jpg
    B1DpiFEIIAAkJQ8.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 97
Back