Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Naturals serisi

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.588
941
688
Arkadaşlar aranızda Koleston Naturals saç boyası kullanan var mı ? Ben bu boyadan aldım ama kullanma talimatında allerjik reaksiyon üstünde çok durmuşlar .Kağıdın arka yüzeyi boyanın allerji riski ile ilgili .Kutunun üzeri de boydan boya talimatlarla dolu fisfisfis.Diğer hiçbir saç boyasında bu kadar zehirli olduğuna dair yazı yok .Bu boyada bir" kurukafa "resmi eksik .Açıkçası kullanmaktan korktum :1no2:.Sizlerden kullanan varsa paylaşabilir mi lütfen ?

ben kullandım bu güne kadar hiçbir boya alerji yapmadı bende çok korktuysan testini yap derim ama kolestonun dier bıyasından daha iyi

ben kullandım bu güne kadar hiçbir boya alerji yapmadı bende çok korktuysan testini yap derim ama kolestonun dier bıyasından daha iyi
Canım cevap için teşekkürler .Biraz tırsmıştım çünkü çok abartılmış .Benim aldığım böğürtlen siyahı .Sanırım mavi siyah gibi bir renk .Zaten mavi siyah nedense hiçbir markada bulamadım a.s.

ben boyadım ve resmen saçım simsiyah oldu :1shok: koyu kahve yapmıştım bide ama saçtan baya bi akmıyor kına gibi aynı.kaydirigubbakcemile5

siyahtan dönüş çok zor biliyosundur o yüzden yapmadan önce bi düşün derim ben 4 kez siyaha boyadom uzun süre severek hatta çok severek kullandım ama sıkılınca açmak için kuafor çokm para istedi ve yanacağını söyledi kendim bi cesaret palettenin yoğun renk açıcısını aldım kahveye kadar açtı pişman olursan bu da aklında olsun

kesinlikle katılıyorum. yanlışlıkla siyahımsı olan saçımı hala eski rengine çeviremedim. üstelk dünya kadar para döktümsenağlama

kolestonun tonları çok koyu bence....akmasın koyu olsun saçıma tutunsun boya dersen koleston kullan tavsiye ederim...ama koyu istemem istediğim zaman açıp rengiyle oynıyım dersen başka bir boya markasına yönel...

evet cnm koyu ama bn yıpratmasın,akmasın,tutsun istiyorum hangi boyayı tavsiye edersiniz?

bende koyu kahveye boyadım bildiğin siyah oldu ama iki hafta içinde kahve kızlı karışık bi renk oldu kaldı akmasını bekliyorum ve saçımı hiç bi boya bu kadar kurutmamıştı bi yandan iyi oldu saçım yağlı zaten ama bu kadar istememiştim hiç kullanmadığım yumuşatıcı krem ve yağlar kullanıyorum saçlarımı tarayabilmek için vede saçımı tam anlaymıyla heryerini boyayamadım parça parça yerler kaldı ki hiç böyle bi şey olmamıştı anlayacağınız bi daha boyamam naturel diyo ama bildiğin boya işte kokusu herbişeyle

ilk kez kullandım.kakao kahve tonunu denedim.alttaki renk tonu akmış bi siyahtı.kahve kızıl bi renk olmuştu saçlarım.ilk anda resmen simsiyah oldu epey moralim bozuldu fazla koyu diye ama 3-4 yıkama sonrası aktıkça parlak bir acı kahve ton renk aldı.şimdi memnunum.

koleston siyah boyamıştım diğer serisinden ve saçlarımı rezil etti. o kadar mat olduki saçlarım...
açtırdım 6 ay sonra boşyere yıprattım saçlarımı...
lorealden şaşmıcaksın.

koleston siyah boyamıştım diğer serisinden ve saçlarımı rezil etti. o kadar mat olduki saçlarım...
açtırdım 6 ay sonra boşyere yıprattım saçlarımı...
lorealden şaşmıcaksın.

aa üzüldüm canım.benim koleston deneyimim çok kötü sonuçlanmadı ama loreal hakkında daha iyi yorumlar var.onu denemeli bir dahakine.önerin var mı?koyu kahve seviyorum ben.ama düz bi kahve olmalı yani içinde kızıllar,sarımsı ışıltılar falan istemiyorum.naturel bi koyu kahve.hangisi sizce arkadaşlar?

ben çarşamba akşamı boyadım saçlarımı koyu kahveye..
simsiyah oldu resmen. her akşam yıkıyorum biran önce aksın diye..
kuruluk ve sertlik yok henüz.

naturals 2/0 ( siyah ) saç boyasını ilk defa kullandım ve çok memnun kaldım. saçlarımda çok beyaz var ve yaklaşık 1 aydır iki günde bir banyo yapmama rağmen hiç akma yapmadı. çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum...umarım içeriğinde bir değişiklik yapılmaz....

selam, daha 3 gün önce kolston nat.vanilaya sarısına boyadım hiç bir sorun yaşamadım fakat unutmayın ki boyanız ne marka olursa olsun mutlaka kirli saça boya yapın işte o zaman başınıza birşey gelmez eğer çok alerjik durumunuz yoksa... şahsen öyle bir hata yaptım saçımı yıkadıktan 1 gün sonra boyadım ve başımın tamamı kabuk kabuk yara oldu ve 15 gün geçmedi aman dikkat!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…