How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston natural vanilya sarısına boyayan va mıı

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
arkadaslar aranızda vanilya sarısına boyayan varsa bilgi verebilir mi natural boyaların cabuk aktığını söylüyolar dogru muu acaba

annemin saçlarını boyadık vanilya sarısına. çok hoş bir sarı oluyor. ayrıca beyazlarla koyu renk saçlar arasında ton farkı da olmadı. beyazını da kendi saç rengi olan koyu kahveyi de gayet güzel kapattı. çabuk ta akmıyor. hatta annemin saçlarında röfle vardı ben saçının bütününü bu renge boyadım. röfleler mükemmel bir renk aldı.

annemin saçlarını boyadık vanilya sarısına. çok hoş bir sarı oluyor. ayrıca beyazlarla koyu renk saçlar arasında ton farkı da olmadı. beyazını da kendi saç rengi olan koyu kahveyi de gayet güzel kapattı. çabuk ta akmıyor. hatta annemin saçlarında röfle vardı ben saçının bütününü bu renge boyadım. röfleler mükemmel bir renk aldı.

bu arada canım senin mucize saç toniğini uyguladım gerçeken mucize gibi birşey bizlerle paylaştığın için çok tşk

tatlım benim saol bilgilendirdiğin için küllü saıya boyayacaktım arkasında ki renk boyama sonucuna baktım koyu kumralı o kadarda acmıyo sankii benim sacımda koyu sarı var boyadım ama tutmamıştıııı tabiiiiiiiii şimdide baya aktı acaba tutar mı? kıslarrr açık küllü sarıya boyayaıca kızıllık falan bırakmaz dedi kız ama kararsz kaldım ne yapsambilmiyorumkismile

kızlar klesron natural vanilyaya boyadım bugüm çok güzel oldu demek isterdim ama benim için kötü saçlarımda daha önceden kalma bakırlıklar cardı ben sanmıştımki saçlarımın rengini açar bakırdan kurtarır ama malesef bakır kısımlarını hiç açmadı üstleri ise baya bi açtı yani saçlarım iki renk oldu sonra eşim geldi dipleri çok açık altları ok koyu dedi iyice vanım sıkldı bende evde yoğun bakır boyam vardı bari üstlerine bunu yapayımda uyumlu olsun dedim sonra ilk 5 dk bewklettim girdi sandım boya girmmeiş sonra tekrar denedim 20 dk falan beklettim dipleri biraz girdi kızl ama bu seferde altları pembe oldu nerdeys oturup saçlarımı kesecek duruma geldim ve en son kızlı akıtma diye okudum burdan beyaz sabunla baya bi yıkadım oh şimdi gene insan içine çıklacak bi hale dönüştü şükr ama saçlarım kaç kere boya yedi yıpranmayı saymıyorum bile yanlız kızlat dipleri şimdide baya bi açık satı turunvu gibi bişey ama saçalrımı tekrar boyamak istemiyorum sizce bu remkre yıkadıkça otururmu cevap kızlar

kızlar saçlarımı boyadığımı sölemiştim dipler bildiğiniz çok özür dileyerek sölüyorum bok sarısı gibi oldu ama ben tekrar tekrar saçlarımı boyamak istemiyorum arkadaşlar bana bişiy söliyin bu renk yıkandıkça notmal bi renge dönermi lütfen yardım saçlarımı çok yıprattım bidaha boyayamam yardım edin kızlar yıkandıkça düzlirmi bu renk öbür ay kaynımın düğünü var ve saçlarımı koyulaştırmak istemiyorum makyajla falan idare ediyor şimdilik ama bu renk oturur mu lütfen yardım

aekadaşlar saçımda küllü açık kumral var bunun üzerine vanilya sarısıyla küllü açık kumralı karştırp boyasm yeşerme yapar mı?

bence vanilya sarısını hiç katma derim ben açık küllü sarya boyadım önce bi alaka olmadı sarılıkla ama ikincisini haftaya boyayacağım neyle başladıysan onunla devam et derim

Back