• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Koyu Kumral....

bayanlar merhaba hemen konuya giriyim saçlarım su an kestane rengi aralarda kızıllıklar var sizce kolestonun koyu kumralı nasıl sacıma tutarmı bu boyanın kutusundakı renk çok güzel acaba boya resımdekı gibi tutarmı yada çikolata kahvede kızıllık varmı sacımdakı kızıllıkları kapatıp doğal bir renk tutturmak istiyorum deneyenler varsa yada fikri olan varsa yazsın lütfen şimdiden çok tşk ediyorum hepinize yorumlarınızı bekliyorum

ht tp://img215.imageshack. us /img215/4112/buyuk9095.jpg
kolestonun boyaları her zaman bi ton koyu oluyo kutudaki renkten. koyu kumral boyamıştım ben siyah gibi olmştu baya koyu ama kapatmıştı kızıllarımı yinede akınca kızıllar çıkıyo tabi düzenli boyarsan iki üç boyamada kızıllarını kapatır. çikolata kahvede pallette kullanmıştım o da hemen aktı kızıllarım çıktı yine kızıllar çok inatçı hemen yok olmuyo :) küllü kumralla kumralı karışıtırıp boyamıştım o da tamamen kapatmamıştı saçında çok kzııl yoksa küllü bi renklede karıştırabilirsin kullanacağın boyayı kolay gelsin ama ben bunların hiçbirinden sonuç alamadım rengarenk oluyo saçların boyamazsan hemen kızıllar çıkıyo boyanın aralarından en sonunda siyaha boyadım kapattım hepsini çok da memnunum :)

ben boyadım ve hafif kızıllık yinede oluyor kolestonun koyu kumralı ile. saçıma eşit bir renk verdi ama ana saçım (boyalıydı) zaten daha koyu idi 1-2 ton actı.

Back