Saç Rengi ve Saç Boyama koleston kopuk boya

reklamlarda gösterdiği gibi yayılmıyo saçına
köpük eline alıp saçına sürdüğünde su gibi oluyo
anlaşılmıyo tam olarak nerelere sürüp sürmediğin

koyu düşüyormuş, zaten renk seçeneği kısıtlı. beyaz kapatıcılığı da çok kötüymüş.

ben yakın zamanda boyadım. boyaması kolay, kokusu berbat ama çok akıyor. bir hafta oldu boyayalı ak ak bitmedi bi daha kullanmam ya majirelden şaşmamak lazım

Ben Kullandım.. Gayet De Güzel.. Ve Pratik.. Saçım Gür Ve Uzun. 2 Kutu Aldım, Güzel Güzel Tamamına Boyadım.. Boyanmadık Tek Yer Kalmadı Köpük Olduğu İçin. Ayrıca Su Gibi De Asla Akmıyor.. Köpük Adı Üzerinde.. Tavsiye Ederim...

aslaaaaaaaaa asla saclarımı koleston9,1 köpükle boyadım,zaten öyle berbat kokuyorki zehirlenmemek için terasda boyadım coğunu,sacına sürünce sacın kireç bidonuna düşmüş gibi kaskatı kalıyor, ayrıca saçlarımı inanılmaz döktü hemde nasıl elimi attıkca saçımdan tomar tomar saç geliyor,evde arkamdan süpürgeyle gezilse yeridir
aman diyim diğer markaları bilemem ama koleston köpükten uzaaaaaaakkkkkkkkkkk dur lütfen
ayrıca köpük boyaların içinde ki maddeler sacı asındırıp inceltiyormus

evt boyaması kolay belki,sadece o kadar,sacın cok değilse kremde boyarsın,benim sacım hem belimde hem de cok gür, krem boyanı al kuaföre git 10-15lira ver sacını harcama sakın

Son düzenleme:
Biz aldık yazın bimden, kendime değil bir yakınıma, ama koleston muydu schwarzkopf muydu hatırlamıyorum. Yalnız boyanan kişinin kafası tabiri caizse bembeyazdı, yine de boya tuttu baya. Çikolata kahve açık kızıl gibi oldu ama o beyaza hem de köpük boya, fazlasıyla iyi kapattı.

Ha tabi bu bizim ilk izlenimlerimiz, ben elimle boyadım bizzat. Kullanımı kolay, köpüğü sür sür bitmedi bir de. Çok bereketliydi maşallah, ama şimdi ne halde bilmiyorum, renk akmış olabilir. İnternette yorrumlarında hep çabuk aktığını duymuştum, bir de olması gerekenden koyu tutuyormuş.

Koleston çok koyu oluyor diye biliyorum. Başka bir markanınkiyle 1-2 kez denemişliğim oldu. Saçlarım çok gür olduğu için 1 kutu asla yetmiyor.
Kuaför bir tanıdığımla sonradan konuştuğumda dama dama kaldı di mi dedi. Aynen öyle olmuştu tamamına yedirilmesi mümkün olmuyor normal boya gibi, biraz kendi saçım biraz boya vardı.

Dip not : illa ki yapmak isterseniz, üzerinde çalkalamayın, 2-3 kez baş aşağı şişeyi çevirin sadece karışımı hazırlayınca diyor fakat yine o tanıdık şunu söyledi, her köpüğü eline sıkmadan önce çalkalamak daha iyi oluyormuş. Bir müşterisi istediği için kullanmışlığı varmış yani.

Teyzem kullanıyor,bu yaz yanımda saçlarını koyu kahveye boyamıştı bildiğin bakır oldu ilk yıkamada,sadece beyazların çok göze batmamasını istiyorsan belki diyeceğim ama öyle de hoş durmuyor ya

kuzenim kullanmıştı ve sonuç harika olmuştu ... ben de 3 kere ayrı ayrı zamanlarda kullandım ancak son kullandığımda garip bir şekilde sadece saçımın ön dipleri tuttu diğer yerleri tutmadı .. ilk defa başıma böyle bir şey geldi .. ertesi gün lorealin aldım o güzel çıktı.. köpük boya pratiklik açısından rahat ona lafım yok ama lorealin içinde ucu tarak gibi olan bir aparatı vardı ve o da saçımı pratik bir şekilde 10 dakika içinde boyamamı sağladı..

ilk çıktığı zamanlarda bende boyamıştım bi kere düşündüğümden koyu oldu rengi ayrıca iğrenç bi kokusu var günlerce koktu sanki çok tiksindim bide ayrıca dikkatli olun patlayabilir diyo kutusunda patlar mı patlamaz mı diyede bi aksiyonla sürmüştüm kafama dahada elimi sürmem hamileyim şimdi doğumdan sonra kuaföre gidip boyatcam artık kesinlikle tavsiye etmem...

Halam kullandı hiç memnun kalmadı...
Kutusunun üzerindeki renkten çok daha koyu oluyor...

Köpük boyalar saçı çok yıpratıyor, normal boyaları tercih edin, saçınızı boyarken de içine bir tüp bepanthene ampul kırın, çok iyi geliyor

Geçenlerde acil boyamam gerekti her zaman kullandığım loreal i bulamadık ondan aldık.

Kokusu iğrenç, nereler boyandı anlaşılmıyor, beyazlarım 2 hafta olmadan açıldı, aşırı akıyor, 1 kutusu kesinlikle yetmiyor...

Bide ben kullanırken yoruldum açıkcası, sık sık elim koptu...Daha da köpük möpük istemem mis gb benim boyam

onceden 8.0 a boyamistim kumral tonu oldum simdi 8.1i aldim boyuyorum cok heyecanliyim bugday tenliyim gider insallah :)

Ben lorealin köpük boyası ile (doğal sarı) dip boya yapıyorum son zamanlarda, bence boyaması da rahat, güzel de tutuyor ama kolestonu bilmiyorum. Bi de tüm saçımı boyamadım ben. Kuaförde boyatmıştım tüm saçı.

Annemin saçını boyamıştım ilk çıktığında deneyelim dedik bir boya 1 ay boyunca her terlendiğinde ve banyoda akar mı ya çok kötüydü ilk ve son oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…