Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoleston fındık kabugunu deneyen var mı?
mrb arkadaşlar aranızda koleston fındık kabugu rengini deneyen var mı?saç rengimi degiştirmek istiyorum fındık kabugu kutuda çok hoş görünüyor ama bir yandanda cesaret edemiyorum bu rengi deneyen arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi rica etsem : )
mrb arkadaşlar aranızda koleston fındık kabugu rengini deneyen var mı?saç rengimi degiştirmek istiyorum fındık kabugu kutuda çok hoş görünüyor ama bir yandanda cesaret edemiyorum bu rengi deneyen arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi rica etsem : )
ben denemiştim akaju yapmadan önce canım tabi saçın zemini çok önemli, benim saçlarım röfleli, baya koyu bir renk çıktı :44: akınca rengi kötü oldu baya
ben denemiştim akaju yapmadan önce canım tabi saçın zemini çok önemli, benim saçlarım röfleli, baya koyu bir renk çıktı :44: akınca rengi kötü oldu baya
yaa şimdi daha çok korktum benim saçım şimdi koleston açık kumral sarıya çok yakın belki bende daha açık tutar bende çok koyu bir renk olsun istemiyorum ama