- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
bende bu akşam boyadım saçlarımı koleston kızıl serisi ile gerçekten güzel ve parlak oldu bende memnunum kolestondan
kankam bende her rengini boyadım,kızıl hariçKolestonu ben de çok severim kanka. Hatta bi kaç sene önce kızıldı saçlarım ve ben kendim boyuyordum inanır mısın 2 ayda bir boyuyordum diplerim çıkmasa yine boyamazdım. Saçlarımı yıkarken akıyordu evet ama renk nerdeyse hiç değişmiyordu 2 ayda çok az renk farkı oluyordu. Başka boya kullandım yine kızıl acayip aktı benim saçlarımdan mı ne bilmiyorum ama koleston bir numara benim için
kankam geçen boyamıştın saçını?o ne markaydı?kolestonun kahve tonlarının üstüne tanımıyorumalcaz 2 kutu kardeşimin saçı için
karamel tonlarını da kendime düşünüyorumkuaföre gitmezsem kesin alcemm :13:
kahve boyadık,siyah tutmuştu..
küllü kumral da çok koyu tuttu.
bir daha kullanmadım
kankam bende her rengini boyadım,kızıl hariç
gayet parlak ve canlıydı rengi:13:
kankam geçen boyamıştın saçını?o ne markaydı?
zemin rengi ilede alakası var ama.hiç işlem görmemiş bir saçla,boyalı bir saç baya farklı sonuçlar doğurur
canlarım
sizlere saç boyası konusunda bir öneri sunacağım:78:
ben saçlarımı kendim boyadığım zaman,mutlaka koleston alıyorum.saçıma verdiği ışıltıya hayranım
piyasada ki bir çok boyayı denedim,ama hiç birinden KOLESTON kadar memnun kalmadım diyebilirim
renk skalasıda oldukça genişher tondaki rengi kolaylıkla bulursunuz...sarıdan tutun,siyaha,kumrala kadar her rengini denedim
sonuç,muhteşemdi...
saçlarını evde boyamayı düşünen süslü kokoşlara buradan duyurulur
fiyatlarıda oldukça makulkutusuz olanları oksidasyonları(açıcı)ile birlikte 5 tl ye felan geliyor
kutulu olanlarıda 8-10 tl ye göre değişiyorkozmetikçilerde ve marketlerde kolaylıkla bulabilirsiniz:13:
canım 12 numara olması lazım yanlışım yoksa:44:altın sarısı nasıl kızlar bu markanın..
balyaj
şeklinde uygulama yapıcm 7.1 üstüne..
ama turuncu ve koyu bir sonuç
istemiyorum deneyen var mı bu rengi..
canım 2 rengi birbirine karıştırırsan(karamel tonlarda) daha iyi tutar gibime geliyorBen de saçımı kendim Boyuyorum kolestonla.. saçlarım çikolata kahve, şimdi Ben koyu karamel alıp evde kendim Boyasam çikolata kahvenin üstüne tutar mı kızlar ?
laf söyledi bal kabağıkolestondan ne kadar aldn len reklam için
renk skalasına göre aynı rengi çıkarıyorsa süper bişey ya :92: bende palettenin koyu çikolata kahvesine boyuyorum siyah oluyor yaaaa :84: ben aslında siyahla kahve arası bir renk istiyorum ama bulamadım öyle bişey yaa (siyah çok sert duruyor kahvede bana yakışmıyor) var mı kolestonda böyle bişey he hacı :94:
siyahını bende kullandım canım,daha sonra saçlarımı kestirdim erkek gibi kısacıkgerçektende renkleri çok iyi tutuyor hatta koleston mavi siyahla saçını boyayan bir tanıdığım var ve boya saçından akmadığı için kuaförde 80 lira bayıldı sırf o maviliği kalmamış siyahtan kurtulmak için şimdiyse saçları o kadar oryale rağmen hala açık değil bildiğiniz açık kumral gibi birde kolestonda amonyak oranı çok yüksekmiş o renklerin o kadar canlı çıkmasının tek nedeni bu bence siyahını kullanmak isteyenler birkaç kez düşünsün uyarmak istedim arkadaşlar.
bende bütün boyaları kullandım sayılır tatlımaynen canım katılıyorum sana bende koleston kullanıyorum süper bişi daha önceki kullandıklarımdan (voila,palette) çok üstün bir boya
kardeşimin saçları koyu kestane doğal boya işlemi geçmişti ama uzattığı için 2 senedir boya yok bir sürü renk düşündü sonunda biz kendimiz uçlara doğru açık renk geçişi yapmak istiyoruz kolestonun daha iyi açtığını sanıyorum loreal ve ya palette'den küllülük oranı daha yüksek 7.1 küllü kumral düşünüyoruz 8.1 de olabilir açık kahve tarzı uçlara uyguluycaz umarım güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?