• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Boya

Kolestonu ben de çok severim kanka. Hatta bi kaç sene önce kızıldı saçlarım ve ben kendim boyuyordum inanır mısın 2 ayda bir boyuyordum diplerim çıkmasa yine boyamazdım. Saçlarımı yıkarken akıyordu evet ama renk nerdeyse hiç değişmiyordu 2 ayda çok az renk farkı oluyordu. Başka boya kullandım yine kızıl acayip aktı benim saçlarımdan mı ne bilmiyorum ama koleston bir numara benim için:12:

kolestonun kahve tonlarının üstüne tanımıyorum :69: alcaz 2 kutu kardeşimin saçı için

karamel tonlarını da kendime düşünüyorum :12: kuaföre gitmezsem kesin alcemm :13:

Kolestonu ben de çok severim kanka. Hatta bi kaç sene önce kızıldı saçlarım ve ben kendim boyuyordum inanır mısın 2 ayda bir boyuyordum diplerim çıkmasa yine boyamazdım. Saçlarımı yıkarken akıyordu evet ama renk nerdeyse hiç değişmiyordu 2 ayda çok az renk farkı oluyordu. Başka boya kullandım yine kızıl acayip aktı benim saçlarımdan mı ne bilmiyorum ama koleston bir numara benim için:12:
kankam bende her rengini boyadım,kızıl hariç
gayet parlak ve canlıydı rengi:13:

kolestonun kahve tonlarının üstüne tanımıyorum :69: alcaz 2 kutu kardeşimin saçı için

karamel tonlarını da kendime düşünüyorum :12: kuaföre gitmezsem kesin alcemm :13:
kankam geçen boyamıştın saçını?o ne markaydı?
kahve boyadık,siyah tutmuştu..
küllü kumral da çok koyu tuttu.
bir daha kullanmadım

zemin rengi ilede alakası var ama.hiç işlem görmemiş bir saçla,boyalı bir saç baya farklı sonuçlar doğurur

Son düzenleme:
altın sarısı nasıl kızlar bu markanın..
balyaj
şeklinde uygulama yapıcm 7.1 üstüne..
ama turuncu ve koyu bir sonuç
istemiyorum deneyen var mı bu rengi..

Son düzenleme:
Ben de saçımı kendim Boyuyorum kolestonla.. saçlarım çikolata kahve, şimdi Ben koyu karamel alıp evde kendim Boyasam çikolata kahvenin üstüne tutar mı kızlar ?

kolestondan ne kadar aldn len reklam için :27::33:
renk skalasına göre aynı rengi çıkarıyorsa süper bişey ya :92: bende palettenin koyu çikolata kahvesine boyuyorum siyah oluyor yaaaa :84: ben aslında siyahla kahve arası bir renk istiyorum ama bulamadım öyle bişey yaa (siyah çok sert duruyor kahvede bana yakışmıyor) var mı kolestonda böyle bişey he hacı :94::48:

gerçektende renkleri çok iyi tutuyor hatta koleston mavi siyahla saçını boyayan bir tanıdığım var ve boya saçından akmadığı için kuaförde 80 lira bayıldı sırf o maviliği kalmamış siyahtan kurtulmak için şimdiyse saçları o kadar oryale rağmen hala açık değil bildiğiniz açık kumral gibi birde kolestonda amonyak oranı çok yüksekmiş o renklerin o kadar canlı çıkmasının tek nedeni bu bence siyahını kullanmak isteyenler birkaç kez düşünsün uyarmak istedim arkadaşlar.

canlarım:16:
sizlere saç boyası konusunda bir öneri sunacağım:78:
ben saçlarımı kendim boyadığım zaman,mutlaka koleston alıyorum.saçıma verdiği ışıltıya hayranım:69:
piyasada ki bir çok boyayı denedim,ama hiç birinden KOLESTON kadar memnun kalmadım diyebilirim:19:
renk skalasıda oldukça geniş:23:her tondaki rengi kolaylıkla bulursunuz...sarıdan tutun,siyaha,kumrala kadar her rengini denedim
sonuç,muhteşemdi...
saçlarını evde boyamayı düşünen süslü kokoşlara buradan duyurulur:23:
koleston_Set.jpg
Kolestonset.jpg
Koleston-Set-6-1-B%C3%BCy%C3%BCleyici-Kahve-Sa%C3%A7-Boyas%C4%B1.png

fiyatlarıda oldukça makul:3:kutusuz olanları oksidasyonları(açıcı)ile birlikte 5 tl ye felan geliyor:6:
kutulu olanlarıda 8-10 tl ye göre değişiyor:12:kozmetikçilerde ve marketlerde kolaylıkla bulabilirsiniz:13:

aynen canım katılıyorum sana bende koleston kullanıyorum süper bişi daha önceki kullandıklarımdan (voila,palette) çok üstün bir boya

kardeşimin saçları koyu kestane doğal boya işlemi geçmişti ama uzattığı için 2 senedir boya yok bir sürü renk düşündü sonunda biz kendimiz uçlara doğru açık renk geçişi yapmak istiyoruz kolestonun daha iyi açtığını sanıyorum loreal ve ya palette'den küllülük oranı daha yüksek 7.1 küllü kumral düşünüyoruz 8.1 de olabilir açık kahve tarzı uçlara uyguluycaz umarım güzel olur

altın sarısı nasıl kızlar bu markanın..
balyaj
şeklinde uygulama yapıcm 7.1 üstüne..
ama turuncu ve koyu bir sonuç
istemiyorum deneyen var mı bu rengi..
canım 12 numara olması lazım yanlışım yoksa:44:
ama balyaj yapıcaksan kolestonun röfle seti var.onu alıp denesen daha iyi olur derim:13:

Ben de saçımı kendim Boyuyorum kolestonla.. saçlarım çikolata kahve, şimdi Ben koyu karamel alıp evde kendim Boyasam çikolata kahvenin üstüne tutar mı kızlar ?
canım 2 rengi birbirine karıştırırsan(karamel tonlarda) daha iyi tutar gibime geliyor:15:
kolestondan ne kadar aldn len reklam için :27::33:
renk skalasına göre aynı rengi çıkarıyorsa süper bişey ya :92: bende palettenin koyu çikolata kahvesine boyuyorum siyah oluyor yaaaa :84: ben aslında siyahla kahve arası bir renk istiyorum ama bulamadım öyle bişey yaa (siyah çok sert duruyor kahvede bana yakışmıyor) var mı kolestonda böyle bişey he hacı :94::48:
laf söyledi bal kabağı:37:
reklamlarında oynıcam hatta haberin yokmu:12::27:
4.0 sana uyar yada 5.0

gerçektende renkleri çok iyi tutuyor hatta koleston mavi siyahla saçını boyayan bir tanıdığım var ve boya saçından akmadığı için kuaförde 80 lira bayıldı sırf o maviliği kalmamış siyahtan kurtulmak için şimdiyse saçları o kadar oryale rağmen hala açık değil bildiğiniz açık kumral gibi birde kolestonda amonyak oranı çok yüksekmiş o renklerin o kadar canlı çıkmasının tek nedeni bu bence siyahını kullanmak isteyenler birkaç kez düşünsün uyarmak istedim arkadaşlar.
siyahını bende kullandım canım,daha sonra saçlarımı kestirdim erkek gibi kısacık:1:o yüzden siyahtan saçımı arındırmak için işlem görmedim
siyah renkten zaten dönüşü çok zordur.her boya için geçerli bu

aynen canım katılıyorum sana bende koleston kullanıyorum süper bişi daha önceki kullandıklarımdan (voila,palette) çok üstün bir boya
bende bütün boyaları kullandım sayılır tatlım
ama en çok kolestonu beğeniyorum:8:

kardeşimin saçları koyu kestane doğal boya işlemi geçmişti ama uzattığı için 2 senedir boya yok bir sürü renk düşündü sonunda biz kendimiz uçlara doğru açık renk geçişi yapmak istiyoruz kolestonun daha iyi açtığını sanıyorum loreal ve ya palette'den küllülük oranı daha yüksek 7.1 küllü kumral düşünüyoruz 8.1 de olabilir açık kahve tarzı uçlara uyguluycaz umarım güzel olur

umarım canım..kolay gelsin:13:

Son düzenleme:
tanrıçam arkadaşa tavsiyede bulunmuşsunda merak ettim sen kendin evde uyguladınmı röfle setini tatlıışım?

Kolestondan vazgeçmeyin diyorum herkese.... En son hem palette hem voila denedim, ikiside çat diye aktı saçımdan... Koleston hem akmıyor hem yakmıyor... Senelerdir koleston kullanıyorum bir kez caydım saçlarım mahfoldu... Kesinlikle koleston kullanmalısınız...

saçlarımı kendim boyadığım zamanlar hep koleston kullandım.
evet yumuşacık yapıyor ama o naturals serisindeki nar kızılı rengi de ne?
kızlar saçlarım resmen siyah ve patlıcan moru arasındaki bir renk çıktı kapaktaki renklerle hiç mi hiç alakası yok ve kendi saç rengim çok çok daha açıktı boyadğımda. saçtaki koyuluğu akıtana kadar canım çıktı. bir daha evde saç boyamammm diyorum asla boyamak istemiyorumm :50:

bugüne kadar hep koleston kullandım,kuaföre boyatacağımda bile koleston alıp yanımda götürdüm boyamı.renkleri inanılmaz güzel canlı ve parlak oluyor,ve ben akma yaşamıyorum,hiç pişman olmadım,her boyamamda iyi ki koleston almışım dedim.bir defa yanılıp loreal aldım ama çıkan renk ne canlılık ne parlaklık açısından kolestonun yanına uğrayamaz bence.bir yıldır boyamıyorum salarımı ama tekrar boyayacak olursam tek tercihim koleston olur:nazar:

Kolestonun küllüleri iyi diyorlar. 8.1i kullanan var mi aranizda, turunculugu iyi kapatiyor mu? Bir de 12.1 cok acik küllü sari satiliyor mu? Parfümerilerde pek göremedim ben.

Koleston 8.1

koleston81.jpg

Koleston 12.1

2820buyuk.jpg

Back