- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
Kolestonu hiç denememiştim tatlım,bi dahaki boyamada ben de kolastonla boyucam.Sen önerdiğine göre kesin ii bir boyadır
Annem bir aralar koleston kullanıyordu kankam dediğin gibi renkleri harika skalasıda çok geniş .
Kolestonda renk skalasından sürpriz çıkmadığını iyi biliyorum. Yani sürpriz derken şöyle ; kahve diye alıyoruz bir bakıyoruz saç siyaha daha yakın oluyor. Kolestonda , renk skalasında neyse nerdeyse birebir aynı renk çıkıyor.
evde kendım denemeye cesaret edebılsem mutlaka denerdım ama korkuyorum beceremzsem farklı renkler ortaya cıkar diyee:18:ama koleston renkleri gercekten cok canlı
aslıcım,saçın ne renk?eğer kendi rengi ise,boya yoksa ilk denemede süper sonuç alırsın
boyasız saça daha mükemmel tutar...
yok tatlım boya var bende aktı ama su an kumral gibi bi ton oldu:44:
canım böyle koyu tatlı bi kahve tonu istıyorum ben
anladım canımçok severim o tonları...eğer kendin boya yapmayı düşünürsen ,saçların uzunsa 2 kutudan yap
1 kutu az gelir saçına..kolestonda bahsettiğin tonlarda çok güzel renkler var
eğer cesaret edersen tavsiye ederim tatlım
ne güzel canım:13:bende koleston kullanıyorum ve çok memnunum
hayır,boyanın içinden çıkar o krem.tek satılmıyor...kolestonun boyasından pek memnun kalmadım ama saç kremi çıkmıştı kutudan bademli çok güzeldi saç kremini boya almadan nasıl temin edebilirim başka yerlerde satılmıyo mu ?
tercih meselesiben koleston bir kez kullandım ve hiç memnun kalmadım.. bi daha da denemeyi düşünmem kesinlikle..
tşk ederm tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?