• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Boya

__TanRIcA__

AfroDİt
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
7.352
10
156
Diğer
canlarım:16:
sizlere saç boyası konusunda bir öneri sunacağım:78:
ben saçlarımı kendim boyadığım zaman,mutlaka koleston alıyorum.saçıma verdiği ışıltıya hayranım:69:
piyasada ki bir çok boyayı denedim,ama hiç birinden KOLESTON kadar memnun kalmadım diyebilirim:19:
renk skalasıda oldukça geniş:23:her tondaki rengi kolaylıkla bulursunuz...sarıdan tutun,siyaha,kumrala kadar her rengini denedim
sonuç,muhteşemdi...
saçlarını evde boyamayı düşünen süslü kokoşlara buradan duyurulur:23:
koleston_Set.jpg
Kolestonset.jpg
Koleston-Set-6-1-B%C3%BCy%C3%BCleyici-Kahve-Sa%C3%A7-Boyas%C4%B1.png

fiyatlarıda oldukça makul:3:kutusuz olanları oksidasyonları(açıcı)ile birlikte 5 tl ye felan geliyor:6:
kutulu olanlarıda 8-10 tl ye göre değişiyor:12:kozmetikçilerde ve marketlerde kolaylıkla bulabilirsiniz:13:

Kolestonu hiç denememiştim tatlım,bi dahaki boyamada ben de kolastonla boyucam.Sen önerdiğine göre kesin ii bir boyadır:70:

Kolestonda renk skalasından sürpriz çıkmadığını iyi biliyorum. Yani sürpriz derken şöyle ; kahve diye alıyoruz bir bakıyoruz saç siyaha daha yakın oluyor. Kolestonda , renk skalasında neyse nerdeyse birebir aynı renk çıkıyor.

Kolestonda renk skalasından sürpriz çıkmadığını iyi biliyorum. Yani sürpriz derken şöyle ; kahve diye alıyoruz bir bakıyoruz saç siyaha daha yakın oluyor. Kolestonda , renk skalasında neyse nerdeyse birebir aynı renk çıkıyor.

aynen melik:13:
en çok o özelliğini seviyorum zaten:82:

evde kendım denemeye cesaret edebılsem mutlaka denerdım ama korkuyorum beceremzsem farklı renkler ortaya cıkar diyee:18:ama koleston renkleri gercekten cok canlı

evde kendım denemeye cesaret edebılsem mutlaka denerdım ama korkuyorum beceremzsem farklı renkler ortaya cıkar diyee:18:ama koleston renkleri gercekten cok canlı

aslıcım,saçın ne renk?eğer kendi rengi ise,boya yoksa ilk denemede süper sonuç alırsın
boyasız saça daha mükemmel tutar...

canım böyle koyu tatlı bi kahve tonu istıyorum ben :16:

anladım canım:69:çok severim o tonları...eğer kendin boya yapmayı düşünürsen ,saçların uzunsa 2 kutudan yap
1 kutu az gelir saçına..kolestonda bahsettiğin tonlarda çok güzel renkler var
eğer cesaret edersen tavsiye ederim tatlım

Son düzenleme:
kolestonun boyasından pek memnun kalmadım ama saç kremi çıkmıştı kutudan bademli çok güzeldi saç kremini boya almadan nasıl temin edebilirim başka yerlerde satılmıyo mu ?

bende koleston kullanıyorum ve çok memnunum
ne güzel canım:13:
kolestonun boyasından pek memnun kalmadım ama saç kremi çıkmıştı kutudan bademli çok güzeldi saç kremini boya almadan nasıl temin edebilirim başka yerlerde satılmıyo mu ?
hayır,boyanın içinden çıkar o krem.tek satılmıyor...
ben koleston bir kez kullandım ve hiç memnun kalmadım.. bi daha da denemeyi düşünmem kesinlikle..
tercih meselesi:68:
demekki siz memnun kalmamışsınız.olabilir:31:

tşk ederm tatlımm:69:

rica ederim canım:38:

Back