- Konu Sahibi rose_of_vova
-
bir kuaför bana saçlarımı kaç numara ve hangi markayla boyadıgımı sormuştu ben palette olduğunu syleyince off bak o çok kötü işte kına gibidir palette saçtan çıkmaz demiştimarka konusunda yardım edemicem ama ben birde loreali denicem.
kahve tonları koyu istemem diyorsan en az 1 ay bekle bakır karamele boya o da çok güzel bi renk.
madem saçını açtın artık bakımınıda eksik etme:))
monica resmdeki saç rengin siyah mı çok da parlak gözüküyor maşallah
hayır, koyu kahve.
merhaba cnm bende saçlarımım açtırdım turuncu oldu kuaför boyadı ama begenmedim..evde voilanın yeni çıkan serisinden küllü kumrala boyadımm..turunculugu baya kapattı ama hala var tabii turunculuk kızıllık..ama ilk haline göre baya fark oluyo..ben bi kaç kez daha boyuycam ama bu sefer açık küllü kumrala:)çünkü düşündüğümden koyu tuttu saçlarım..ama alt zemin açık oldugundan akıyor:)boyayalı 2 haftayı geçmiştir..2 hafta sonra yine boyuycam bende:)
bak cnm böle oldu benim saçım...
tam olarak nasıl bişey istediğini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla açık saç rengin.sıcak tonlar boyayabilirsin fakat turunculuk vardr sıcak tonların tümünde loreal koyu sarı dore yada palette altın karamel boyayabilirsin dediğim gibi akınca güzel bi koyu sarı oluyo
palette 3.0
beyaz pudra+kırmızı ruj+bol rimel = Monica :))
merhaba cnm bende saçlarımım açtırdım turuncu oldu kuaför boyadı ama begenmedim..evde voilanın yeni çıkan serisinden küllü kumrala boyadımm..turunculugu baya kapattı ama hala var tabii turunculuk kızıllık..ama ilk haline göre baya fark oluyo..ben bi kaç kez daha boyuycam ama bu sefer açık küllü kumrala:)çünkü düşündüğümden koyu tuttu saçlarım..ama alt zemin açık oldugundan akıyor:)boyayalı 2 haftayı geçmiştir..2 hafta sonra yine boyuycam bende:)
bak cnm böle oldu benim saçım...
açık küllü kumral yaptığında istediğin gibi bi renk elde edebileceğini sanmıyorum açmaz boya boyalı saçı sadece dipler açılırır
benim ten rengim o kdar beyaz olucak gider kızıl yaparım.çok çekici oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?