Saç Rengi ve Saç Boyama koleston açıcı artı küllü kumral: sonuç hiç beğenmedim:S

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
arkadaşlar saçımı açmıştım turuncu gibi oldu tabi onu alsın diye küllü kumral boyadım ama hiç sevmedim
ten rengim çok beyaz ama bu yakışmadı yüzümü çok soluk gösterdi hemde ne olduğu beliris z bir renk çktı tepesii yne turuncumsu hafif srımsı küllü anormal bir renk
siyah saç halim binkat iyi idi:S ( bir daha ne zaman boyamalayım yıpranmaması için iyice :S)
ne yapsam ne etsemm bilmiyorum ne renk boyamalıyım
ne renk kapatır bu farkı

fikirler varsa paylaşırsanız sevinirim sevgiler.......

edit:

bu saç rengini bilen varmı arkadaşlar!!!!

Son düzenleme:
bir kuaför bana saçlarımı kaç numara ve hangi markayla boyadıgımı sormuştu ben palette olduğunu syleyince off bak o çok kötü işte kına gibidir palette saçtan çıkmaz demişti marka konusunda yardım edemicem ama ben birde loreali denicem.
kahve tonları koyu istemem diyorsan en az 1 ay bekle bakır karamele boya o da çok güzel bi renk.
madem saçını açtın artık bakımınıda eksik etme:))

daha sıcak renkler tercih edebilirsin istersen altın karamel dene yada doreli sarılar.ama saçının su anki halinin bir fotoğrafını koyarsan daha çok yardımcı olabilirz

monica resmdeki saç rengin siyah mı çok da parlak gözüküyor maşallah

tam olarak nasıl bişey istediğini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla açık saç rengin.sıcak tonlar boyayabilirsin fakat turunculuk vardr sıcak tonların tümünde loreal koyu sarı dore yada palette altın karamel boyayabilirsin dediğim gibi akınca güzel bi koyu sarı oluyo

merhaba cnm bende saçlarımım açtırdım turuncu oldu kuaför boyadı ama begenmedim..evde voilanın yeni çıkan serisinden küllü kumrala boyadımm..turunculugu baya kapattı ama hala var tabii turunculuk kızıllık..ama ilk haline göre baya fark oluyo..ben bi kaç kez daha boyuycam ama bu sefer açık küllü kumrala:)çünkü düşündüğümden koyu tuttu saçlarım..ama alt zemin açık oldugundan akıyor:)boyayalı 2 haftayı geçmiştir..2 hafta sonra yine boyuycam bende:)
bak cnm böle oldu benim saçım...

Son düzenleme:

hoş gözüküyor canım

teşekkürler cnm

benim ten rengim o kdar beyaz olucak gider kızıl yaparım.çok çekici oluyorlar

açık küllü kumral yaptığında istediğin gibi bi renk elde edebileceğini sanmıyorum açmaz boya boyalı saçı sadece dipler açılırır

açık küllü kumral yaptığında istediğin gibi bi renk elde edebileceğini sanmıyorum açmaz boya boyalı saçı sadece dipler açılırır

yok cnm boya boyayı açmas biliyourm ama şöle bşy var saçımı açtırıp küllü kumral yaptım ya sonucta alt zemin açık oldugundan her yıkamamda akıyor saçım baya açıldı iki haftadaa biras daha aktıktan sonra boyarsammm açık küllü kumrala tutar diye tahmin ediyorum..alt zemin koyu olsaydı dedigin gib açmasdı saçımıı:)ondannn şuanda açaba açık küllü kumrala birasda saırmı katsam diyorumm :)

voila nın kestane küllü kızıl diye bir rengi var yıllar önce boyamıştım çok doğal duruyor istersen bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…