• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 3.0 ile boyadım,beğenmedim,nasıl kahve yapabilirim?

sağol canım ya içim rahatladı saat 6dan beri aynaya bakıp duruyrm :(:43:

Uzulme cnm ya cok kolay cunku ilk kez boyamissin ustuste koyuya boyamadigin icin hemen acilcaktir. Buarada evet canim dogal acici yesil kutulu sarisin bi abla var ustunde :)

evet bende o renkten müzdarip olanlardanım biraz kullandım mecburen ama fazla dayanamadım 1 buçuk ay sonra falan koleston fındık kabuğuna boyadım çok güzel oldu şimdi de çok açıldı biraaz daha koyu olsun istiyorum :)

cnm form da bakım yapmak ıcın hazırladıgı kurun daha yenı boyadıgı kızılı tamamen akıttıgını yazmıs arkadas kur su :

- 6 çorba kaşığı zeytinyağı(saçım çok uzun sırtımın ortasını geçiyor)
- 1 tatlı kaşığı badem yağı
- 1 tatlı kaşığı buğday yağı
- bir kaç damla gliserin
- bir kaç damla bebe yağı(johnson bebe yağı)
- 1 adet yumurta sarısı beyazı hep beraber

belkı senınde ısıne yarar sacındakı boyayı akıtır.. dene ıstersenn.. aktıktan sonra kahve karamel olmus sacları :16:

fiyto diye sarımsaklı bır şampuan var canım oda boyayı akıtıyor cunku ben gecen hafta 4 numara kestane yaptım bıraz koyu oldu ama benım uclarda sıyah vardı kapansın dıye oyle koyu yaptım ama sampuan baktım boyayı ıyı akıtıyor o yuzden onuda kullanabılırsın aktarlarda var 15 tl fiyatı yanında bakım maskesıde var hatta ve sacı cabuk uzatıyormus:)

birazdan beyaz sabunla yıkıcam bakalm nasıl olcak. eğer olmazsa koleston 0.9 alrım dedign gibiii :(

0.9luk oksidan almalısın canım dün kuaförüm saçının çok açık olmasını istemiyorsun 0.6lık al dedi eğer açık oluyor ise 0,9luk kullanmışsındır dedi

koleston koyu tutar bide 3 no oldumu tam koyu tutar kahve renk isdiyenler 5 nodan aşaya boyamamalı bide oksidanı %9 olmalı:34:

kızlaaar benim saçım koyu tonlarında sarı ve 3.0 koleston koyu kahve aldım acaba benmkide mavi-siyah olur muuu?

Back