Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 3.0 ile boyadım,beğenmedim,nasıl kahve yapabilirim?

linlinnnn

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
99
0
316
İstanbul
kzlar ben bugun saçımı kolestonun koyu kahve (3.0) rengine boyadım boyamaz olaydım lanet ! mavi siyah oldu rsmennnnnnn pazar günü üniversiteme geri dönüyrm ve khverengi ypmam lazm bu saçı neler yapablrmm yrdımcı oluuunn ltfennn nasıl açablrmmm ??

Cnm o boyadan bende çok ccektim son bir yıldırda vargectim kahvesi batsın ne kahvesi bildigin zümrüt siyah oluyo ama yıkadıkça da akıyo

bi kuaförden yardım alın en kötü ihtimalle yıpranıp yıpranmayacağını öğrenin sonrada açık tonlarla belki açılablr bir haldedir bilemedim ki tam =(

bi kuaförden yardım alın en kötü ihtimalle yıpranıp yıpranmayacağını öğrenin sonrada açık tonlarla belki açılablr bir haldedir bilemedim ki tam =(

ne iğrenç bi boyadır o yaa ! bnm saçımda boya durmaz normalde patlıcan moruna da boyadım mürdüm kızılına da boyadım hep aktı ama hfta geçti aradan smdi 2 güne khverengi olması lazm oof lanet olsun kolestona

canım, benim tavsiyem önce zeytin yağı badem yağı falan bitkisel yağları karıştırıp güzel bir maske yap ılık maskeyi nemli saçına sür boneyle sar bir kaç saat beklet,
maske o rengi baya bi akıtacaktır,
sonra saçının durumuna göre bir kuaföre danışmanı öneririm

Canim bnm annemde ayni oldu hatta bugun yaptik daha aktarlarda satilan dogal acicilar var beauty sanirim adi ondan al yarin sacinin tamamina sur boya gibi yarim saat faln beklet rengi kirilio ustune boya yapmana gerek bile kalmiyor. He buarada biz onun icine bakim yagida koyuyorz cok az yipranmasin diye. Sana suan en acilinden bunu tavsiye edebilirim.

bn de yarın bi beyaz sabunla yıkamayı düşündüm snra acık kumrala boyarım dedm ama açmaz mı kii saçı kararsızım canım ya :S

evet açıcı kullan ben saçlarımı sarı yaparken kendm açıyorm ama yarım saat bekletmiorm istediğim kıvama gelnce hemen yıkıyorum yoksa beyaza kadar gidiyo... bir de açıcıyı sürerken bi arkadaşndan mutlaka yardım al önce altları ya da üstleri yaparsan renk farklılıkları oluşablr çabuk çabuk yapmalısınz.. bnden tavsiye altlardan başla nasılsa altlar gözükmüyor saçlarını toplamadığın sürece böylece tepeler istediğin gibi açılınca yıkarsn hemen. renk çiğ gelirse istedğin bi renge boya cila geç yani onu da fazla bekletme renk alınca yıka hemen yıpranmasın saç

bn de yarın bi beyaz sabunla yıkamayı düşündüm snra acık kumrala boyarım dedm ama açmaz mı kii saçı kararsızım canım ya :S

valla ben beyaz sabunu tavsiye etmem canım,
benim saçımı hiç iyi etmemişti yapış yapış oldu arınmak bilmedi ama diğer hanımlar saç rengini akıttığını söylüyorlar
sen yine de artısını eksisini düşün yani, sabun perişan ediyor saçı sonra birde nasıl düzelteceğim diye uğraşma

annen hangi renge boyamştı ttlımm ???

annen hangi renge boyamştı ttlımm ???

Annemde koyu kestane yapmisti istedigi gibi olmadi cok siyah oldu ve annemi cok sert gosterdi bizde onu yaptik bidaha boyamaya gerek kalmadi bile cok tatli bi kahve oldu annemde bidaha nasil tutturcaz bunu diye uzuluo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…