Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kuaförden yardım alın en kötü ihtimalle yıpranıp yıpranmayacağını öğrenin sonrada açık tonlarla belki açılablr bir haldedir bilemedim ki tam =(
aynennnn bendee snein durumdayımmm napcazzzzz yardımmcıı olun bizeeee
canım, benim tavsiyem önce zeytin yağı badem yağı falan bitkisel yağları karıştırıp güzel bir maske yap ılık maskeyi nemli saçına sür boneyle sar bir kaç saat beklet,
maske o rengi baya bi akıtacaktır,
sonra saçının durumuna göre bir kuaföre danışmanı öneririm
Bende duymustumm valla zeytinyagı boyayı akıtıyo diye arkadas yazıncca aklıma geldi
bn de yarın bi beyaz sabunla yıkamayı düşündüm snra acık kumrala boyarım dedm ama açmaz mı kii saçı kararsızım canım ya :S
Canim bnm annemde ayni oldu hatta bugun yaptik daha aktarlarda satilan dogal acicilar var beauty sanirim adi ondan al yarin sacinin tamamina sur boya gibi yarim saat faln beklet rengi kirilio ustune boya yapmana gerek bile kalmiyor. He buarada biz onun icine bakim yagida koyuyorz cok az yipranmasin diye. Sana suan en acilinden bunu tavsiye edebilirim.
annen hangi renge boyamştı ttlımm ???
Annemde koyu kestane yapmisti istedigi gibi olmadi cok siyah oldu ve annemi cok sert gosterdi bizde onu yaptik bidaha boyamaya gerek kalmadi bile cok tatli bi kahve oldu annemde bidaha nasil tutturcaz bunu diye uzuluo :))
hadi ya :) ne kadara aldı annen aktardan bilio musunn ttlm