Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 11.1 a.küllü kmralve 8.1 a.küllü sarı karıştıranlar yardım..!!!

tgcemr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
45
1
96
İzmir
kızlar dün koleston 8.1 ve 11.1aldım açık küllü kumralla açık küllü sarı..parfümerideki bayan yeşil olur dedi ama ben hep küllü boyuyorum hiç yeşillik olmuo saçımda onu dinlemedim aldım boyaları...aranızda hiç boyayan varmı bu 2sni karıştırıp.şuan saçım bal rengi nası olur sizce yawww bi akıl verin pleaseee eyvahedigeldismile

ve boyadım sonunda.kuaförede sarı balyaj attırdım uçlara işte fotom :)

çok hoş olmuş güle güle kullan cnm evde kendin dediğin renklere mi boyadın

bende 11.1 kullanırım yeşerme veya tutunculuk olmuyor
neden 2 boya karıştırıp kullandın acaba

selam arkadaşlar bende gölge yaptırmıştım şimdi dip zamanım geldi ama ben komplesini yavaş yavaş açık renge çevirmek istiyorum dipler ana renk olduğu için ne renk kullanacağıma karar veremiyorum fikir verirseniz çok sevinirim

şuan saç rengim badem kahvesi koyu bir renk. Ben acaba bu karışımı denesem tutarmı yada biraz olsun açılırmı yoksa kötümü olureyvahedigeldismile

evet cnm 8.1 ve 11.1 boyayıp kuaföre 2 gün sonra balyaj attırdım

ben 8.1 kullanmak istedim ama tezgahtar hanım bana alma dedi nedense yeşillik yapıyormuş saçda, senin saç rengine bakınca yeşil renk değil gayet çok başarılı güzel bir renk olmuş. güle güle kullan canıma.s.

Son düzenleme:
ve boyadım sonunda.kuaförede sarı balyaj attırdım uçlara işte fotom :)

çok güzel olmuş güle güle kullanın benim saçım şuan kızıl acaba alsam boyasam böyle olurmu ne dersiniz kendi saçımda açık kumral fikirlerinizi bekliyorum ...

yalnız ben formda yeniyim bulamıyorum yazdığım yerleri cevabı msj atarsanız sevinirim

şimdiden teşekkürler...

banada aynı şekilde yeşerme olur dediler ama olmadı bnm saçım boyamadan önce bal rengiydi ama açık bi renkti kızıllık varsa tutmayabilir yada turunculaşma yapabilir saçınızın rengini yavaş yavaş açtıktan sonra 3ay sonra mesela deneyin derim boyamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…