kizlar benim sacim acayip sari bi renk kendim actim evde.diplerimde cikmaya baslayinca bir arayis icerisine girdim. önceden koleston 9/0 ve 10/0 kullanmistim ama bu 10/0 suan cok acik ya zeminim nasil olucak bilmiyorum ama deniycem böyle gezmek istemiyorum....önce bir tutams acima deneyim diyorum.yesil yada ne bilim turuncu olmaktansa... sizlere yazicagim yine
acik zemine 10/0 boyayan oldumu hic ben o yüzden cok teredütteyim suan birde kaclik peroxid almaliyim 9% mu 6% mi bana herkez 9% diyor bi deniycem artik.
evet bir tutam denedim ama sadece dibim acildi yani bu boya benim dibimi istedigim gibi acabilicek ama iste dedigim gibi platine yakin olan sacim malesef azicik koyulanir diye umdum ama olmadi.
bide koleston 9/0 denemek istiyorum bakalim acaba peroxit 9% aldim diyemiki ama herkez 9% tavsiye etti bana
eger bi bilgisi olan varsa lütfen yorumlarinizi bekliyorum
ben balrengi gibi istiyorum.kayinvalidem sormusta ona demisler 9/3 balrengi olurmus kolestonun ama kaclik peroxit ben onu düsünüyorum zeminim zaten acik yani 6 % mi 9% mu acaba
koleston zaten koyu renk çıkartıyor bal rengi istiyorsan nevacolor al derim bence gayet güzel oluyor(bende nevacolorun sanki satıcısı gibi oldum ama kesinlikle değilim) oksidanı %6lık al canım yetecektir..%9luk çok iyi açıyor evet ama sen zaten hem açık zemine sahipsin hemde çok açık istemiyorsun.bence nevacolor 8.32 almalısın çok hoş bir renk