- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.826
- 358
Canim daha once boyle yapsak mi diye konusmustuk ama ben sunu fark ettim; Diger konularda bir kac toplu okumaya katilmistim orada genelde bir esma her gun katilan herkes icin sirayla okunuyor ama gunluk birer kisi icin okuyunca herkes o gun musait olamiyor ve bir baski olusuyor. Biri icin herkes okuyor digeri icin ertesi gun diger kisilerrden birinin isi oluyor mesela aksiyor sonra karisiklik cikiyor, okudu mu okumadi mi onu bile yazamiyor bazilari takip edemedikleri icin ve belki o kisiye eksik okunuyor haksizlik oluyor. Takibi ve plani zor oluyor forum uzerinden. Ben de her gun bakamadigim oluyor isten dolayi.Lizyaa çok teşekkürederiz bu uygulama için. Birşey sormak istiyorum ne derseniz uyarım size tabıiki. sonuçtaaslında günlük okusak okuyabilen arkadaşlar olarakdaha mı etkili olur belki okuma miktarını düşürürüz.Ayrıca bence bir önceki uygulamada kalbini zümrütyeşili düşünerek okumak güzel bir etki yaptı ben de Allah razı olsun sonrasında da devam ettim o şekilde okumaya. Kızlarda bu konularda fikirlerini yazabilirler.
Ben bir yerde bir okumanin enerjisinin etkisi icin onemli olanin toplu niyet oldugunu okumustum bir de bir kerede okumak cok onemli. Yani o yazdigimiz niyet cumlesini herkes birebir tekrar edip (niyetinde bu toplu okumaya katiliyorum demek cok onemli) oyle bir kerede okursa ayni faydayi goruyoruz ustelik 1-2 gunde herkes okudugu icin enerji herkese esit gidiyor. Tek tek okumak bana kalirsa hem bir baski olusturuyor bugun de okuma yapacagim diye dusunuyoruz ki bunun enerjiyi olumsuz etkiledigini dusunuyorum. Esma okurken bir baski hissetmemeliyiz, haftada bir bir kerede okuyunca daha cok kendimizi vererek ve rahat enerjilerle okudugumuzu dusunuyorum.