Mutfak Dekorasyonu Koleksiyon porselen yemek takımı

Peyzajci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
2
0
1
29
Arkadaşlar yemek takımı arastiriyorum , daha once soruldumu bulmadim, yardimc olursanız sevinirim. Koleksiyon mobilya markasi ama porselenleride varmis bi takimi cok begendim ama kalitesinden emin degilim kullanan fikri olan varmi?

Ben de çok beğeniyorum fakat farklı bir markadan aldım. Arkadaşımda var gayet memnun, ince porselenden çok şık. Ve parça sayısı çok fazla, her boyutta tabağı var, bir kısmını günlükte bile kullanabilirsiniz.
Ben de tek satılan tabaklarından günlük set yapmak istiyorum

Bilgi icin teşekkürler bu ürünün bilgilerinde uzun sursür kullanım icin makinede yikama tavsiye edilmez yazıyor acaba kullanan arkadaşınız makinede mi yıkıyor yoksa eldemi eir problem cikmismi yaldizlari silinmismi ccunkben bu takimi günluk kullanmak istiyorum ve hergun elde yikamam cok zor

Arkadaşlar yemek takımı arastiriyorum , daha once soruldumu bulmadim, yardimc olursanız sevinirim. Koleksiyon mobilya markasi ama porselenleride varmis bi takimi cok begendim ama kalitesinden emin degilim kullanan fikri olan varmi?
Eğer beğendiğin takımda yaldız varsa makinede yıkayamazsın hangi marka olursa olursun
Yıkayabilirsin derlerse de kanma ama beş yıkamada ama elli yıkamada zarar veriyorsun
Bende koleksiyonun Eser-i İstanbul sade yemek takımı var gayet memnunum 120 parçaydı
Kahvaltı takımına ihtiyaç duymuyorsun ekstra
Suplalalar makineye sığmıyor sadece ee o da sığmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…