• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koldaki tüyler

ben alıyorum evet bazı erkekler hoşlanmıyo..ama benim kollarım baya kötüydü simsiyah ve kalınlardı..6-7 sene önce bende sir ağdayla almaya başladım..senede 2 kere 6 ayda bir alıyorum...şu anda incecikler ve rengide açıldı baya kışın hiç belli bile olmuyolar..

bence alma :18:

kadınlar zaten yeterınce kıl tüy ışlerınle uğraşıyor bı kolumuz eksık kalsın

benım kolumda hıç yok ama bı arkadaşım var o çakmakla yakıyordu :26:

salak kız kardeşımde jıletle almış sakın öyle bı hata yapma dıken gıbı kolları

hemen ağda yaptım ama saf artık hep yapmak zorunda kalcak daha 14 yaşında :4:

erkekler için değil ama yaz geldiğinde askılı varken bende kollarımdaki tüylerden rahatsız oluyorum bir kere ağdayla aldım sonra diken diken çıkmaya başladı beyaz tenliyim bide rengi koyulaştı eğer çk rahatsız oluyorsan tüy sarartıcıları dene en azından uzaktan belli olmuyor :)

tüy sarartıcı geçici. ben denemiştim sonradan kendi kendine gene siyahlaştı :)

bence acıya dayanıklıysan yani katlanabiliceksen kollarını bebek gibi görmek seninde hoşuna gider :)

erkekler için değil de daha çok kendi göz zevkim için alıyorum kollarımdaki tüyleri. zaten çok çok geç uzuyolar bi de 5 dakikamı bile almıyo. alınmalı bence koldaki tüyler de.

bende kendim rahatsız olduğum için alıyorum aslında hiç fazla değillerdi ama pürüzsüz bi kol daha çok hoşuma gidiyo :) makineyle alıyorum eskiye oranla biraz da olsa kalınlaştı tabii ama erken çıkıyor uğraşamam erinirim dersen baştan hiç alma bence

ben almıyorum cok yok ama yinede almak istiyorum o zamanda üst kolumdada ince ince var eger alırsam bu sefer onlar cok belirginlesecek o yüzden cesaret edemiyorum

ben almıyorum cok yok ama yinede almak istiyorum o zamanda üst kolumdada ince ince var eger alırsam bu sefer onlar cok belirginlesecek o yüzden cesaret edemiyorum

belirginleşmiyo canım bence şehir efsanesi o :9::9: ben 2 yıllardır alıyorum hiç sorun olmadı

bende 2 yildir sir agda ile aliyorum 5 dkmi bile almiyor sonrada bebek gibi oluyor artma veya sonrasinda kotu cikma falan sozkonusu degil erkekler pek sorun etmezler benim erkek arkadasim alma bile diyor genelde bu tur seyleri kil falan filan hemcinsimiz kendi aralarinda abartiolarmis :1:

belirginleşmiyo canım bence şehir efsanesi o :9::9: ben 2 yıllardır alıyorum hiç sorun olmadı

anladım ama benim sırtımda kolumun devamındada ince ince var o zamanda oralar belirginlesmezmi tüm kolumu alsam bile sıfır kollu atlet giymiş gibi olurum :)

Anlamıyorum kollarında ince tüyleri olup da onları alanları.Ya her yer bitti bir de kollar mi kaldı,yok artık.O da bebek gibi olmasın ne olacak yani.Ben buğday tenliyim,tüylerim de kahverengi.Hiç rahatsız olmuyorum hele de bronzlasinca tamamen görünmez oluyorlar.Erkek gibi olmadıkça ne gerek var? Yok efendim ayak parmağımizi alalım,bıyık alalım,kas alalım,sakal alalım,bacak alalım,bikini alalım,popo alalım bir de kol alalım bunlar yetmiyor gibi.Ölelim biz.

erkekler her şeyi çok biliyo zaten
daha kendi koltukaltı kıllarını alıp deodorant sıkmaktan acizler :ssz::ssz:

bu arada ben de alıyorum ama erkekler için filan değil tabi ki
çok uzayınca gözüme batıyor
kendim ağdayla alıyorum siyahlaşma da olmadı

Anlamıyorum kollarında ince tüyleri olup da onları alanları.Ya her yer bitti bir de kollar mi kaldı,yok artık.O da bebek gibi olmasın ne olacak yani.Ben buğday tenliyim,tüylerim de kahverengi.Hiç rahatsız olmuyorum hele de bronzlasinca tamamen görünmez oluyorlar.Erkek gibi olmadıkça ne gerek var? Yok efendim ayak parmağımizi alalım,bıyık alalım,kas alalım,sakal alalım,bacak alalım,bikini alalım,popo alalım bir de kol alalım bunlar yetmiyor gibi.Ölelim biz.

Keşke ince olsa hiç almazdım. Aldığım da bir ay idare ediyor gerçi eskisi gibi çıkıyor. Benim kendisi de yeterince siyah olduğu için gürleşecek diye korkum yok :):52:

insan rahatsız oluyosa o tüylerin kendini bakımsız gösterdiğini düşünüyosa tabikide alıp kurtulmalı bence. neden kıllı kıllı gezsin millet :52:

Back