- Konu Sahibi dogrudiyosun
kolda gözle görünecek sekilde olan tüyler alınmalı mıdırr :) nette okudumda cogu erkek tiksiniyor kadınların kollarındaki tüylerden..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben almıyorum cok yok ama yinede almak istiyorum o zamanda üst kolumdada ince ince var eger alırsam bu sefer onlar cok belirginlesecek o yüzden cesaret edemiyorum
belirginleşmiyo canım bence şehir efsanesi o ben 2 yıllardır alıyorum hiç sorun olmadı
Anlamıyorum kollarında ince tüyleri olup da onları alanları.Ya her yer bitti bir de kollar mi kaldı,yok artık.O da bebek gibi olmasın ne olacak yani.Ben buğday tenliyim,tüylerim de kahverengi.Hiç rahatsız olmuyorum hele de bronzlasinca tamamen görünmez oluyorlar.Erkek gibi olmadıkça ne gerek var? Yok efendim ayak parmağımizi alalım,bıyık alalım,kas alalım,sakal alalım,bacak alalım,bikini alalım,popo alalım bir de kol alalım bunlar yetmiyor gibi.Ölelim biz.
anladım ama benim sırtımda kolumun devamındada ince ince var o zamanda oralar belirginlesmezmi tüm kolumu alsam bile sıfır kollu atlet giymiş gibi olurum :)
onlar bendede var ama abes durmuyo canım
Anlamıyorum kollarında ince tüyleri olup da onları alanları.Ya her yer bitti bir de kollar mi kaldı,yok artık.O da bebek gibi olmasın ne olacak yani.Ben buğday tenliyim,tüylerim de kahverengi.Hiç rahatsız olmuyorum hele de bronzlasinca tamamen görünmez oluyorlar.Erkek gibi olmadıkça ne gerek var? Yok efendim ayak parmağımizi alalım,bıyık alalım,kas alalım,sakal alalım,bacak alalım,bikini alalım,popo alalım bir de kol alalım bunlar yetmiyor gibi.Ölelim biz.