- Konu Sahibi kelebek088
Bende sirle alıyorum çok memnunum çoğalma yok sertleşme yok...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bn sir ağdayla alıyrm bezle çekileniyle.aldırıyrm daha dogrusu alcksan onla al bnce zayflattı gerçekten tüylerimi bazen sertte çıkıo ama adet döneminin yakınlığıyla alakalı değişklik gösterio kılların çıkışı.bn çok memnunm iiki almışım okadar zamn o kıllarla nası durmuşum inanamyrm kendme.erkk arkadasm dalga geçiodu önceden kolumla onungazyla gttm aldrdm hakkaten şimdi bn kolu siyah bi bayan görnce ıyy demeye başladım istenmeyen tüylerin hepsni alıınnnn gerçekten çok çirkin duruoo
konu açılalı çook olmuş ama söylemeden geçemicem.ben kollarımı ocakta tütsülüyorum.çok kısa kalıyor bir iki gün sonra çok doğal kısa tüy izlenimi veriyor.ayrıca kesinlikle kalınlaştırmıyor.ayrıca ağdayla aldıktan sonra tüyler çıkarken kötü bir görünüm oluşuyor bunda öyle bir dertte yok
nasıl oluyor o canım anlamadım nasıl yapıyorsun :uhm:
Ocakta yakıyor canım ateşin üstüne şöyle bir tutunca zaten pıs die sönüyor bir çoğu:)))
ocakta kollarımı döndürüp döndürüp yakıyorum delikafaduldenince detaylarıda çakmakla hallediyorum.yakından bakınca tüy olduğu anlaşılıyor uzaktan bakınca ağda yapmış gibi duruyor :lepi:
ben arkadaşımdan biliyorum,o da aynı şekilde yapardı...ağdadan ziyade ocakta tütsülemek çok daha iyi sonuç veriyor.ve tekrar çıkarken daha doğal görünüyor tüyler..
ben yapamam öyle ya eyvahedigeldismile yakarım kolumu filan fisfisfis korkarım ben :2:
en iyisi ağdayla alayım a.s
hiç korkma.bizim bi arkadaş vardı bizim eve gelmişti.gel kollarını yakalım dedik.yok yapamam falan diye korktu.sonra biz yardımcı olduk.sen hallet dedik ve içeri gittik.mutfağa döndüğümüzdeki o halini unutamıyorum.2 dkda öyle ustalaşmıştı ki akrobasit hareketler yapıp kollarını yakıyordu :lepi: bi dene bak hiç kolun yanmıyor
Adetten önce mi almamız gerekiyor peki tatlım?
Karıştırıyorum bunları hep ben ya
adetten sonra alcksın cnm adet olma dönemin yaklaştıındada adetliykende hem canın daha fazla acır hemde çabuk çıkar tüylerin aklında bulunsun adet sonrası mutlaka ağda yapılır.