P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hotcouture
-
ben yaktımda ağda ilede aldım en sonunda fora valla kızlar. bacaklardı bıyıktı derken birde kollarımımı alcam
hem kışta geliyor uzun kazak giycez. ısınmamıza yardım eder belki
ay şaka bir yana sinirlerim feci bozuk bu konudan işi espiriye vuruyorum ama bıktııım bıktımmm yani bıktııımmmmm
kızlar kalıp sir ağda almıştım onunla kollarımı alayım dedim sıcaklığından kolum yandı dayanamıyorum sıcaklığına hemen donuyo biraz bekletince de beklettiğim halde bile sıcak onu da denedim bi öneride bulunan çıkar mı bana ne yapmalıyım :26:
Ne yap biliyormusun canım,
Eğer imkanın varsa (kıs mevsiminde) lazer epilasyon yaptir. Cok fazla seans almıyor zaten koldaki kıllar. En fazla 5-6 seansa kurtulmuş olursun.
kızlar kalıp sir ağda almıştım onunla kollarımı alayım dedim sıcaklığından kolum yandı dayanamıyorum sıcaklığına hemen donuyo biraz bekletince de beklettiğim halde bile sıcak onu da denedim bi öneride bulunan çıkar mı bana ne yapmalıyım :26:
lazer epilasyon pahalı ama tek çözüm...ben 2 sene önce koltuk altı bölgeme sadece 3 seans gitmiştim 150 tl verdim toplamda tamamen bitmedi ugrasmama gerek kalmayacak kadar azaldı devam etmem gerekirdi ama gidemedim artık tek tek hepsine başlamayı dşünüyorum...
ne kadar acaba bu lazer epilasyon =) ayy kızlar hertarafta kıl tüy var yaa yuh diyorum kol,bacak,genital,yüz yetmiyomuş gbi sırt göbek nereye baksam kıl tüyzamanla dökülür dio kimi yerlerde vucudun ama kalıcı tüylenme olan yerler poffff =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?