• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koldaki kıllar

sir ağda diyorum bende..
bu kadar süre aldırmamış biri olarak..
bu sene başladım. büyük rahatlık valla..
hiçde çıkan tüyler göze batmıyor. kendin evde de alabilyiosun zaten.. hiç sarartıcıyla falan uğraşmayın

Bugün yine aldırdım ben kaymak gibin :ecrin_bebek:
aldırmadan önce bende diyordum sert sert çıkar kollarım ormana dönerse naparım diye ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı kaydirigubbakcemile2

bende aldırıyordum başlarda baktım genital bölge bacak kol baya masraf :kızgın: kuförlerdeki sir ağda makinasından aldım.oyy tertemizzz mis gibiii şakkıdı canım ne zaman isterse alıorum hemde 10 dk da zaten eliniz alışınca kolay oluo cırt cırt tertemiz şakkıdı

ben yaktımda ağda ilede aldım en sonunda fora valla kızlar. bacaklardı bıyıktı derken birde kollarımımı alcam :27:
hem kışta geliyor uzun kazak giycez. ısınmamıza yardım eder belki :27:
ay şaka bir yana sinirlerim feci bozuk bu konudan işi espiriye vuruyorum ama bıktııım bıktımmm yani bıktııımmmmm :36:

bende aklıma esince kendim çam sakızıyla alıyorum kızlar..bende baştan korktum daha sert ve sık çıkarsa diye ama çıkmadı..koldaki tüy kökleri zayıf.. koltuk altı e bikini bölgesindekiler gibi değil yani... sir ağda daha iyi olur

Ben sir ağdayla alıyorum, gayet memnunum. Zaten çok fazla yoktu ama şimdi daha da azaldılar, tavsiye ederim :128:

ben yaktımda ağda ilede aldım en sonunda fora valla kızlar. bacaklardı bıyıktı derken birde kollarımımı alcam :27:
hem kışta geliyor uzun kazak giycez. ısınmamıza yardım eder belki :27:
ay şaka bir yana sinirlerim feci bozuk bu konudan işi espiriye vuruyorum ama bıktııım bıktımmm yani bıktııımmmmm :36:

bendeee BIKKTTIIMMMM kafayı yiycem kollarımdaki bela yüzünden o kadar pişmanımki aldığıma kalın cıkmıyo ama hep batık oluyo ağda eldiven epilatör hangisiyle alırsam alıyım :(((

kızlar kalıp sir ağda almıştım onunla kollarımı alayım dedim sıcaklığından kolum yandı dayanamıyorum sıcaklığına hemen donuyo biraz bekletince de beklettiğim halde bile sıcak onu da denedim bi öneride bulunan çıkar mı bana ne yapmalıyım :26::27:

Ben yakıyorum kollarımdaki tüyleri :52: 3 hafta falan idare ediyor beni. Çoğalma olmadı, azalmadılar da.

kızlar kalıp sir ağda almıştım onunla kollarımı alayım dedim sıcaklığından kolum yandı dayanamıyorum sıcaklığına hemen donuyo biraz bekletince de beklettiğim halde bile sıcak onu da denedim bi öneride bulunan çıkar mı bana ne yapmalıyım :26::27:

Ne yap biliyormusun canım,
Eğer imkanın varsa (kıs mevsiminde) lazer epilasyon yaptir. Cok fazla seans almıyor zaten koldaki kıllar. En fazla 5-6 seansa kurtulmuş olursun.:21:

Son düzenleme:
Ne yap biliyormusun canım,
Eğer imkanın varsa (kıs mevsiminde) lazer epilasyon yaptir. Cok fazla seans almıyor zaten koldaki kıllar. En fazla 5-6 seansa kurtulmuş olursun.:21:

ne kadar acaba bu lazer epilasyon =) ayy kızlar hertarafta kıl tüy var yaa yuh diyorum kol,bacak,genital,yüz yetmiyomuş gbi sırt göbek nereye baksam kıl tüy :D zamanla dökülür dio kimi yerlerde vucudun ama kalıcı tüylenme olan yerler poffff =))

lazer epilasyon pahalı ama tek çözüm...ben 2 sene önce koltuk altı bölgeme sadece 3 seans gitmiştim 150 tl verdim toplamda tamamen bitmedi ugrasmama gerek kalmayacak kadar azaldı devam etmem gerekirdi ama gidemedim artık tek tek hepsine başlamayı dşünüyorum...

kalıp ağda güçsüz cılız tüyler için kullanılır..koltukaltı üz bikini bölgesinde rahattır kullanımı fakat ısısını iyi ayarlaman gerekir...cihazda eritiyorsan sorun değilde öyle tencere filansa yakarsın.ayrıca ağda yanığı geçmez.kalıp ağdalar spatulayla sürülüp elle çekilir dolayısıyla çabuk donar buda sorun..en güzeli bir kartuş alıp kılların çıkış yönüne doğru sürüp tersine çekerek yapın.bunun sebebide batık olmaması için ayrıca kol tüylerinizin çıkma süresi normal çıkan tüylerden daha uzun zaman alır.çünkü çok cılızlar.ben bir yazın birde kışın aldırıyorum onun dışında yıl içerisinde başka aldırmıyorum.ayrıca ağdayı evde yapacaksanız mutlaka talk pudra kullanın evde yaparken biraz tahriş edebilirsiniz.

hadi kolay gelsin kızlar

lazer epilasyon pahalı ama tek çözüm...ben 2 sene önce koltuk altı bölgeme sadece 3 seans gitmiştim 150 tl verdim toplamda tamamen bitmedi ugrasmama gerek kalmayacak kadar azaldı devam etmem gerekirdi ama gidemedim artık tek tek hepsine başlamayı dşünüyorum...

lazer epilasyon yaptırmışsın arkadaşım iyi güzel ama vücudundaki tüylerinin olması gerekiyor.tabiki bu senin seçimin.çevremde lazer epilasyon yaptırıptta 2-3 yıl sonra tekrar ağdaya dönenler var.ayrıca profesyonel yerlerde yapılmış bu epilasyonlarda.tamam belki rahatlık ama sağlığınıda düşün.

ne kadar acaba bu lazer epilasyon =) ayy kızlar hertarafta kıl tüy var yaa yuh diyorum kol,bacak,genital,yüz yetmiyomuş gbi sırt göbek nereye baksam kıl tüy :D zamanla dökülür dio kimi yerlerde vucudun ama kalıcı tüylenme olan yerler poffff =))

Canım benim yaptırdığın bölgeye göre fiyat değişiyor. Ben 2 yıl önce yaptırmıştım komple. O kadar menmunum ki şimdi valla cok büyük bir kolaylık. Herzaman herseye hazırsın. :21:Özellikle hamilelikte daha bir memnun kaldım. Doğumdan sonra hormonlar yenileniyor tekrar kıllar çıkıyor diyorlar ama ben dogum yapali 7 ay oldu hala bisey yok. :16:Önemli bir not; kesinlikle bu isin ehli olan yerlere git. Şimdi heryerden epilasyon diye geçiyor komik rakamlara. Sakın onlara alınıp parasini saçma:20: bide azaldigini düşünüp seansini yarım bırakma ki tam sonuc alasın. Kılsiz Tüysüz mutlu günler...:3:

Son düzenleme:
ben de kuaförde sirle aldırıyorum ayda bir ..benm tüylerim mesela sirle azalıyor aldırdıkça bir de şu var gerçi kuaförümün kullandığı ağda kaliteli çünkü bir kere mecbur başka yerde aldırmştım hemen uzadı..yani her yerde aldırma derim aldırcaksan ..acıma konusnda da acımıyor bence yaa ben yarım aldırıyorum hemn 2 dk da bitiorr oh mis:)))

ya benm de öyle bi sorunm vrdı hatta hala var :D canm yandğı için alamıyrm. yaz aylarnda uzun kollu da giyilmyr. geçenlrde adL'nin önündn geçerkn bi gireym dedm. uzun kollu şeylr bile tiril tiril ya valla 2 aydır rahat ettm. hem şık hem de kollarmdki tüyleri gizlyrm :D

Back