- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerji olabilirMerhaba kızlar yaklaşık bir aydır kolumda ve ayaklarimda birden bir kaşıntı geliyor ve sonra kabariyor geri zamanla gecip sonra tekrar baska yerde oluyor durmadan gun icinde farkli farkli yerlerde çıkıyor başına gelen oldu mu hic neden olabilir bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim...Şimdiden teşekkürler hepinize
Cok gecmis olsun. Orta okula gittigim yillarda, gıda zehirlenmesi geçirdim. Hastanede 2 sişe serum aldım ki, ardından tamamen buna benzer bir durum yasadim. Annem dermatoloğa götürdü. Teşhis serum içerisindeki bir maddeye vücudumun geliştirmiş olduğu alerjik reaksiyondu. 3 ay kadar alerji hapi kullandım ve baharat, sirke ve şimdi aklima gelmeyen pek cok yasak yiyecek barındıran bir 'yasaklar listesi'ne uyum saglayarak 3 aylık bir pehriz yaptim. Sonrasinda gecti şükür. Erken zamanda bir uzmana bakınmanızı önerir acil şifalar dilerim.Merhaba kızlar yaklaşık bir aydır kolumda ve ayaklarimda birden bir kaşıntı geliyor ve sonra kabariyor geri zamanla gecip sonra tekrar baska yerde oluyor durmadan gun icinde farkli farkli yerlerde çıkıyor başına gelen oldu mu hic neden olabilir bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim...Şimdiden teşekkürler hepinize
Cok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler icin peki bu ültiker neyden dolayi oluyor acaba besinlerle mi ilgili birseyYıllardır kurdeşen (ürtiker) belasiyla uğraşan biri olarak sanırım ürtiker olmuşsun . Benim her yerim özellikle kollarının içi, bacaklarım böyle kabarır. Doktora gittim anahtar gibi bir şeyle çizdi. Çizdiği yer kabardi test bile yapmadan ürtiker dedi. İki günde bir ilaç içiyorum icmezsem hayatım zindan oluyor. En yakın cildiye doktoruna gidip bir baktır. Verdiği ilaç anlikta olsa işe yarıyor kesin çözümü iğne
Ben öyle ha geçti ha geçecek de alerji testi yapıcaz diye dr a bir yıl gittim geldimKesinlikle urtiker bende son 3 yildir aktif sekilde iki ilac kullaniyorum bir gun unutuyum gece kasinmaktan uyuyamiyorum ilk gunler aynen oyle cikar kendi kendine sonerdi sonra gecmedi solugu dermatologda aldim ama hala aktif benim doktorum bir gun sonecek diyo ama.ne zaman bilmiyoruz 1 hafta ilacsiz kalirsam alerji testi yaptircam ama hayal galiba benim icin :) doktora gidin bir ilacla rahatlarsiniz gecmis olsun