• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolda aniden kuvvetsizlik olması

blanck

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
90
26
8
Merhaba 2 gün önce annemin aniden kolundan ya da elinden boynuna kadar sızı girmiş oynatmaya, kaldırmaya çalışınca güçsüz kuvvetsiz kalmış kolu ama 5 dakika sonra geçmiş. Biz sinir sıkışması olarak düşündük hemen geçtiği icin ama başka siteye sordum bazıları kan pıhtılaşması, damar tıkanıklığı olabilir hemen hastaneye götürün dedi gerçekten çok korktum. Allaha şükürki anneminde şu an hiç bir şeyi yok ve üzerinden 2 günde geçtiği için onada bir şey söylemedim endişelenmesini istemedim. Sinir sıkışması olamaz mı böyle bir sey?

Merhaba 2 gün önce annemin aniden kolundan ya da elinden boynuna kadar sızı girmiş oynatmaya, kaldırmaya çalışınca güçsüz kuvvetsiz kalmış kolu ama 5 dakika sonra geçmiş. Biz sinir sıkışması olarak düşündük hemen geçtiği icin ama başka siteye sordum bazıları kan pıhtılaşması, damar tıkanıklığı olabilir hemen hastaneye götürün dedi gerçekten çok korktum. Allaha şükürki anneminde şu an hiç bir şeyi yok ve üzerinden 2 günde geçtiği için onada bir şey söylemedim endişelenmesini istemedim. Sinir sıkışması olamaz mı böyle bir sey?
Kendinizi korkutmayin bu genç yaşımda kas sıkışması oluyor sol ayağımdan kalcam ve kasıklarıma doğru sıkışma onemsemiyorum bundan önceden doktora gitmiştim ama bu sefer kolum için doktor kas sıkışması demişti kaç sene önce aklınıza kotu bir şey getirmeyin piskolojikmen de oluyor

Aynı konuyu her yere açmak yasak

Back