Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni 5-6 saat sonra aciktiriyor ya ramazanda iftarda bi büyük kase yiyorum sahurda kahvaltılık şeyler. Acaba ise yarar mı?Bu nesfitle iştahı açılan ve kilo veremeyen tek insan benim heralde
Yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyordum çerez gibi gidiyordu bana yav.
Artık kilo alırım diye yemiyorum resmen
Bence bu şekil yiyorsan kesinlikle işe yarar, çunku kendimden örnek vermem gerekirse sahur ve iftarda toplam iki günlük yemek yiyorum ve kilom sabitBeni 5-6 saat sonra aciktiriyor ya ramazanda iftarda bi büyük kase yiyorum sahurda kahvaltılık şeyler. Acaba ise yarar mı?
Kırmızı meyveli olanından yiyorum. Daha dün başladım. Zorlanmadim çünkü nesfitten sonra 3 bardak yeşil çay+2.5 litre su ile midemi dolduruyorum sonra 1 saat yürüyüş sonra sahurda kahvaltılık şeyler pek açıkmadım acikirsam yeşil elma tarzı hafif şeyler yerim inşallah zayiflarim okul başlayana kadar 50 olmam lazımBence bu şekil yiyorsan kesinlikle işe yarar, çunku kendimden örnek vermem gerekirse sahur ve iftarda toplam iki günlük yemek yiyorum ve kilom sabit
Sen maşallah çok az yiyorsun bence etkisini görürsün.
Peki nesfitin hangi türünden yiyorsun? İftarda onla sadece doyabiliyor musun?
Oo çok güzel, bence faydasını fazlasıyla göreceksin ama dikkat et vitamin eksiklğine falan yol açmasın, yumurta peynir gibi besinler tüket sahurda. Sonra benim gibi bir anda zayıflayınca vitaminler hormonlar alıp başını uçmasın Allah korusun..Kırmızı meyveli olanından yiyorum. Daha dün başladım. Zorlanmadim çünkü nesfitten sonra 3 bardak yeşil çay+2.5 litre su ile midemi dolduruyorum sonra 1 saat yürüyüş sonra sahurda kahvaltılık şeyler pek açıkmadım acikirsam yeşil elma tarzı hafif şeyler yerim inşallah zayiflarim okul başlayana kadar 50 olmam lazım
Yiyorum canım yumurta yesillik peynir tavuk bu tarz şeyler yiyorum sahurda sen kaç kilosunOo çok güzel, bence faydasını fazlasıyla göreceksin ama dikkat et vitamin eksiklğine falan yol açmasın, yumurta peynir gibi besinler tüket sahurda. Sonra benim gibi bir anda zayıflayınca vitaminler hormonlar alıp başını uçmasın Allah korusun..
İnşallah faydasını gorursun ben eminim goreceğinden :))
Ben de kırmızı meyveli yiyorum ama yedikçe yiyesim geliyor ben de başlayayım o zaman son 15 gün için :))
Evet doğru yapıyorsun, ben çok ağır yiyorumYiyorum canım yumurta yesillik peynir tavuk bu tarz şeyler yiyorum sahurda sen kaç kilosun
Senin kilon baya iyiymiş canım ya boyun kaç ki neden diyet yapiyosun bende 62.800 üm boyum 157. 1 ay önce 67.400 düm öyle kendimce diyet yaparak verdim biraz ama işi biraz daha sıkı tutmam gerek yaklaşık 70-80 gün sonra okullar başlayacak o zamana kadar 50 olmak istiyorum. Olur muyum kiEvet doğru yapıyorsun, ben çok ağır yiyorum
Ben 51 kilo falandım 3 ay önce, işe başlayınca 4 kilo aldım şuan 55 ama 50nin altına düşmek istiyorum.. Sen kaç kilosunn??
Biraz zor gibi canım ama sporla ancak olabilirsin, benim de boyum 157 ama göbek falan var bende.. O yüzden rahatsızım baya iyi vermişsin sen gerçi bir ayda 55 falan osan o bile çok farkeder..Senin kilon baya iyiymiş canım ya boyun kaç ki neden diyet yapiyosun bende 62.800 üm boyum 157. 1 ay önce 67.400 düm öyle kendimce diyet yaparak verdim biraz ama işi biraz daha sıkı tutmam gerek yaklaşık 70-80 gün sonra okullar başlayacak o zamana kadar 50 olmak istiyorum. Olur muyum ki
Benim kardeşim de 60 kilo ama göbeği var sadece çok garip. Ama mekik yapmalisin seninki bölgesel bir şey diyetle değil de sporla olacak bir şey bence. Günde dayanabiliyorsan 100 mekik çek 1 aya kalmaz zaten senin ne göbeğin olur ki kiizzz Ayy inşallah verebilirim üniversite hayatına şişman giriş yaptım 2. Senem zayıf olsun istiyorumBiraz zor gibi canım ama sporla ancak olabilirsin, benim de boyum 157 ama göbek falan var bende.. O yüzden rahatsızım baya iyi vermişsin sen gerçi bir ayda 55 falan osan o bile çok farkeder..
İnşallah canımm, spor çok etkili. Ben de önceden yapardım ama bırakınca kilo aldım mekik çekince midem bulanıyor benimBenim kardeşim de 60 kilo ama göbeği var sadece çok garip. Ama mekik yapmalisin seninki bölgesel bir şey diyetle değil de sporla olacak bir şey bence. Günde dayanabiliyorsan 100 mekik çek 1 aya kalmaz zaten senin ne göbeğin olur ki kiizzz Ayy inşallah verebilirim üniversite hayatına şişman giriş yaptım 2. Senem zayıf olsun istiyorum
Youtube'a karın eritme hareketleri yazarsan bi dünya sonuç çıkar canim onları denemeye çalış o hareketler çok etkili oluyor. Bide canım ne zaman baslayacaksin nesfit diyetineİnşallah canımm, spor çok etkili. Ben de önceden yapardım ama bırakınca kilo aldım mekik çekince midem bulanıyor benim
Bende +900 aldım bana yaradi resmenben nesfiti cok seviyorum 1 kase yetmiyo bana 3 kase yerim onun için bende işe yaramıyor :)))