• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolay zayıflama :) NESTLE NESFİTTTT

damla_38

İçim acıyor :(
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
280
3
46
Ankara
Test ettim onayladım :) kızlar zayıflamak hepimizin derdi... bircok ürün, karısım var... yeni çıkan *** iştah azaltıcı hap kullandım faydasını görmedim, sabah ac karnına maydanoz sapını 1 fincan suda kaynatıp limonla içtim detoks etkisi yapıo denedim iii... ayrıca hala kullanıyrum nestle nesfit aldım... sabah aksam yedim iştah kapatıyor cidden memnun kaldım...10 günde 2 kg verdim mutluyummmm :D bi ara altın cilek kullanmıstım sahte cıktı sonuc alamamıstım... 70 tl verdiğim ilaclar zayıflamadı...7 tl lik nesfit işe yarıyorr:24:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr 4 kg verdim :) nesfit sayesinde... iştah kapatıyor yupiiiiiiiiiiiii
abur cubur yiyen dayanamayan ben :) artık yemiyorum... herkese tavsiye ederim:46:

ben onlara bayiliyorum herturlusune..ama iste bayilmakta iyi degil kendimi tutamadigim anlar oluyor cok yiyorum 10 gunluk paket 2 gunde bitiyor ne anlami var o zaman..irademe sahip cikamiyorum ben bazen:19:

Lütfen içeriklerine de dikkat ederek kullanmaya özen gözterin en azından ambalajlı ürünlerde yazıyor neler var neler yokkk? Herşeyin fazlası zarar öyle değil mi? Bunlar iştah azaltıyor diye belki de normalde kilo vermek için yemekten vazgeçilen şeylerden daha zararlıysa? Bence bu hususlara da en az kilolarımız kadar dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Kendime ve kilo vermeye çalışan herkese kolaylıklar, başarılar ve sağlımızı tehdit etmeyen formuller diliyorum. İlle de önce Sağlıkla ve sonra da güzellikle kalın. Sevgiler

nesfıtı bır gunde ne kadar tuketıyorsunuz bende sureklı acıkıyorum bır paket benımde arkadas gıbı 2 gunde bıtıyor ne yazıkkı :( sadece nesfıtmı yıyorsunuz acaba?

al benden de o kadar. :ssz:
ben artık ara ogunlerde yiyorum bir kase sutsuz katır kutur yiyorum:1:hemde çikolata parçaçcıklı olanından. tatlı isteğim gidiyo boylece

kızlar sabah kahvaltıda ve aksam 1 er kase yedim bugday-pirinç karısımlı olanından sütsüz yedim... ilk başlarda hemen iştah kesilmiyor zamanla kesiliyor ve cidden cok yiyen ben yemek önüme gelse bile yiyemiyorum... bir günüm sabah 1 kase sütsüz nesfit çayla, öglen çeyrek ekmek arası, aksam yemeklerden 3-4 kasık ekmeksiz yedim.1 ayda 4 kğ verdim hemde 1 ay önce ameliyat oldum malüm narkoz aldım... narkoz kğ yapıyor biliyorsunuz korktugum gibi olmadı sükür toparladım kğ yu... hepinize başarılar diyetlerinizde kızlar

ya ben zaten mısır gevreğini çok seviyorum aldım nesfit ee bi oturuyorum 2 kase yiorum dayanmaıyorum çokta güzelmiş tadı böyle nasıl kilo vercem bilemedim bugn kahvaltıda yedim 2 kase tabii anca kesti öğlen yagsız tost yedim akşam eve geldim yine 2 kase yedimmm ve biraz önce yine yedim çok hoşuma gitti yedikçe yiyesim geliyo böyle kilo alırım heralde:))

Çikolatalısına bayılıyorum bende ama zayıflamaya çalışanlara 5 kaşık nesfit yarım bardak sütle yiyin diyorlar ben koca bi kase yiyordum bide anlamadıgım herkesin iştahını kapatıyor annemle beni nedense daha çok acıktırıyordu :D

ilk başlarda mideyi zapdetmiyor zaten acıkıyorsunuz :) zamanla iştahı kesiyor... ben 5 kg verdim 64 kg dan 59 oldum yupiii :D artık nesfiti kestim iştahım kapandıgı için mümkün oldukca ekmek yemiyorum 3-4 kasık yemek cesitlerinden alıyorum yeterli oluyor yada çorba yapıp 2 kase içiyorum deneyin kızlar ben 38 yasındaim, kac kez narkoz aldım, kortizon iğneleri kullandım haplar cabası.... kğlarım yerleşmişti bide yaş faktörü olunca ve kğ almayada müsaitim denedim başardım... darısı sizlerin başına kızlar :32:

Geçen yıl 2 ay boyunca tavsiye edildiği şekilde tüketmeme ve yediklerime dikkat etmeme rağmen hiç bir faydasını görememiştim ben..

bende aldım ikilisinden 14 gün ama tek paketi yedim sütle fena değil gibiydi tok felan tutuyor ama yine yemek yiyorsun birde sütün içinde çok durursa kalanı yumuşak oluyor iğrenç oluyor yenmiyor cips gibi yemeğe kalksanda olmuyor şekerli tadı meyve parçacıkları güzel bir ikinci paketi açmıyorum ben pek beğenmedim gelen arkadaşlarımda nasıl yiyorsun onu diyor.

ben denedim kilo vermek yerine kilo aldım yanlış kullandım galiba...
günde ne kadar yedin ve başka yiyeceklerden tükettin mi?

Back