Ne zaman hastalanacaksın canım?
biz bu ay aşılama denemiştik ama dünden beri adet lekelenmem var. benim hep önceden lekeyle başlar. bugün dr. gidicem. ilaçlardan dolayı kist oluşmamışsa dünü ilk gün sayarım herhalde. lekenin başladığı gün ilk gün olarak sayılır diyolar çünkü. ama kist falan olmuşsa önümüzdeki ay kullanmaya başlarım.a.s.
valla benim adetlerim düzenli degil o yuzden 18 ekim gibi bekliyoum umarım yanılmam..bu arada eczaneden alıyorum siparişi verdim pazartesi alırım heralde.en dogrusu bu olacak seninde söyledigin gibi nevrosky...aletten ilk ay bişey beklememem gerek galiba,ilk ay içinde seviyeleri göstermiyomuki???????
canım yaaa benim adım nisasum ama yaaaaaaaaaaaaaaumutluuuuuuuuuu dön artık kız , nerelerdesin? Özledim seni :a015:
canım yaaa benim adım nisasum ama yaaaaaaaaaaaaaa
benıde lısteye ekleyın:) bende dıgıtal aldım . siparişi verdim p.tesi elimde olacak. eger adet gorursem kullanacagım. yanında clearblue gebelık testide var. once gebelık testeını kullanıam:):)c
ovulasyon testi olandan. almak isteyen olursa en uygun gittigidiyorda buldum ben.hemen kargoda yapıldı
Canım biz monitörü kullanıyoruz. Sen herhalde ovulasyon testinden almışsın. nisasum'un kullandığından yani. Oraya ekleriz tabi. Ama önce yaptırdığın aşılamanın sonucunu beklemen gerekmiyormuydu almak için. Negatif olursa ekleriz. Pozitif ise zaten hiçbirşeye gerek kalmayacak çok şükür. :dance:
ilk aşılama için genelde tutmuyor diyorlar. aslında dr kontrolunde olucam ama aldım ürünü.. hamile kalmıssam cevremde hamılelık için ugrasanlar var onlara hedıye ederim:)
adet sancısı gibi sancılarım var bende aldım.....
Canım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzermiş , inşallah hamişsindir. :Saruboceq:
inşallah öyledir canım. inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:
Canım aleti en geç ilk 5 gün içinde açman gerekiyor. Çünkü 6. günden itibaren test istiyor. O sebeple yetişemeyebilir bu aya.
zaten bu ay ikinci aşılama deneyebiliriz. o zaman öbür aya kalması daha mantıklı zaten.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?