Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

peki nevrosky kullanım kılavuzu ingilizcemi gelio....yumurtlama olup olmadıgını anlayamıyorum o yüzden bu alet işime yarar gibi geliyor..

Canım normald içinden ingilizce çıkıyor. Sen internet üzerinden alırsan ingilizce gelir. Ben İzmir'deki yetkili eczanesinden almıştı. Onlar ayrıyetten türkçe kullanma kılavuzunu da bana vermişlerdi. Ama paketin içeriğinde yok. Ayrıca verdiler. Yetkili eczanelerinden almak daha mantıklı bence.

görüştüm bugun canım.benim adetlerim düzensiz böyle olunca acaba işe yaramazsa diye korkuyorum...civanperçemi cayına basladım umarım işe yarar adetlerim düzenli olsun istiyorum...adetimi bekliyorum bi 15 güne kadar olacak inşallah tabi.sonra rahim filmi çekilecek...biraz stres var anlayacagın.acaba yumurtlama olmuyomu bunu alet belli eder heralde demi.sonucta 3. seviyeyi göstermezse bu düsünülebilirmi ne dersin

Canım 2. kademe yumurtaların büyüdüğünü gösteriyor. 3. kademe de LH sıçramasını. Sonuçta normal olarak yumurtanın büyüyüp çatladığını gösterecek , herşey yolunda giderse göstereceği kademelerle.

yani bebek için çalışmalara 2. kademeyi görüncemi baslanacak..hani gün asırı dedikleri olay..

yani bebek için çalışmalara 2. kademeyi görüncemi baslanacak..hani gün asırı dedikleri olay..

Evet canım 2. kademeyi gördükten sonra başlıyorsun çalışmalara. Güzel tarafı da bu işte. Yumurtalar büyürken uyarıyor. :dance:

Canım ben şimdi işyerinden çıkıyorum. Eve gidince sorduğun birşey olursa cevaplarım akşama.

iyi akşamlar kızlar ooo monitörün taiplisi çoğalmış hadi inşallah hepimize hayırlı olsun ben hala alamadım ama yakındır almam nevrosky canım lmonitörü kullananların listesi çoğalıyor hani bebişler nerde deneyimli kızlar hadi çalışmalara devam ayy şimdi siz hamile kalırsanız ben clearblue teyzesimi olcam yaşasın sonrada clearblue annesikaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

ÇALIŞSIN CLEAR BLUELER GELSİN BEBELERkaydirigubbakcemile3

Valla canım iki arkadaşımız daha alacaklar monitörden. Sen de alacaksın 3. Toplam 8 kişi olacağız. :dance: İnşallah hemencecik hamiş kalırız. Bebişlerimize olan özlemimiz pek büyük. :sm_cool:

Senin bu slogan da iyi oldu heee. Sen bunu firmaya bir duyur istersen. Belki bedavaya gelir senin alet. :roflol:

bak bunu hiç düşünmemiştim he iyi fikirsüprizzzzz ama ben en iyisi telif hakkı alim daha çok para eder :jeyyar paralarla bi sürü alet alır dağıtırım kız hayırıma

bak bunu hiç düşünmemiştim he iyi fikirsüprizzzzz ama ben en iyisi telif hakkı alim daha çok para eder :jeyyar paralarla bi sürü alet alır dağıtırım kız hayırıma

:roflol: :roflol: :roflol: Bu daha iyiymiş. Hem de hayırlı bir iş olur kız. :teytey:

:uhm: anladığım kadarıyla bu monitörü kullanmak zeka işi biraz kendini tanıtıyorsun tanıtmak için caba harcıyorsun senı tanıyor... oda kademe kademe.... kızlar sizlere bravo bu :hooray: monitöru ben alsam ikinciyi soylerım bozarım heralde yada monitörle anlasamayız..sizleri tebrık edıyorum umarım monitore ıhtıyacım kalmadan ovulasyon kitiylede hamıle kalırım.. ama allahım insaalah a.ssizind eemekleriniz bos agıtmez ve
bu ay hepimiz hamiş kalırız...:CüvCüv:

herşey Allahtan tabii..ama acabalardan kurtulmak adına işe yarayacagını düşünüyorum.inşallah Allahım herkese hayırlı,saglıklı evlatlar versin..hafta içi elimde inşallah alet.adeti beklemem gerek demi açmak için anne adaylarııııııı:)

Evet canım adetinin ilk günü açacaksın. ne zaman muhtemel adet tarihin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…