peki nevrosky kullanım kılavuzu ingilizcemi gelio....yumurtlama olup olmadıgını anlayamıyorum o yüzden bu alet işime yarar gibi geliyor..
teşekkur ederim canım yaa..
görüştüm bugun canım.benim adetlerim düzensiz böyle olunca acaba işe yaramazsa diye korkuyorum...civanperçemi cayına basladım umarım işe yarar adetlerim düzenli olsun istiyorum...adetimi bekliyorum bi 15 güne kadar olacak inşallah tabi.sonra rahim filmi çekilecek...biraz stres var anlayacagın.acaba yumurtlama olmuyomu bunu alet belli eder heralde demi.sonucta 3. seviyeyi göstermezse bu düsünülebilirmi ne dersin
yani bebek için çalışmalara 2. kademeyi görüncemi baslanacak..hani gün asırı dedikleri olay..
karar verdim, bende alıyorum bu monitörden.
iyi akşamlar kızlar ooo monitörün taiplisi çoğalmış hadi inşallah hepimize hayırlı olsun ben hala alamadım ama yakındır almam nevrosky canım lmonitörü kullananların listesi çoğalıyor hani bebişler nerde deneyimli kızlar hadi çalışmalara devam ayy şimdi siz hamile kalırsanız ben clearblue teyzesimi olcam yaşasın sonrada clearblue annesikaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
ÇALIŞSIN CLEAR BLUELER GELSİN BEBELERkaydirigubbakcemile3
bak bunu hiç düşünmemiştim he iyi fikirsüprizzzzz ama ben en iyisi telif hakkı alim daha çok para eder :jeyyarparalarla bi sürü alet alır dağıtırım kız hayırıma
Hadi hayırlısı olsun canım. Yetkili eczanesinden mi alacaksın? Ne zaman alıyorsun? hihoyyyt
herşey Allahtan tabii..ama acabalardan kurtulmak adına işe yarayacagını düşünüyorum.inşallah Allahım herkese hayırlı,saglıklı evlatlar versin..hafta içi elimde inşallah alet.adeti beklemem gerek demi açmak için anne adaylarııııııı:)
yurt dışından getirticem canım.yerimseniben
1 ayı bulur o zaman canım senin aramıza katılman. Bir sürpriz olup bu arada hamiş kalırsın inşalllah. :dance:
haftaya cumaya kadar gelir diye düşünüyorum. gelir gelmez açıp bilgilerimi girsem olur herhalde.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?