yok canım pahalı değil ama pahalıya mal oluyor...ben 1 kutu aldım içinde 6 kullanımlık ürün var 20ytl ye aldım fiyat uygun ama neredeyse 8 ytl kargoya verdim çünkü 1 kiloya kadar kargo fiyatı değişmiyormuş 3 ytl de havale verdim.ben hepimiz için mail gönderdim ..xxx bankasından hesap açtırın o banka havale masrafı almıyor diye cevap bekliyorum gelirse sizlerle paylaşacam..
az önce medforsu aradım sıkıntımızı anlattım mevsimsel geçişlerde böyle şeyler olabileceğini eğer cihazda sorun olsaydı önceki aylarda durumunuzu bildirmezdi dediler.mirmirmirmir
her yeni gün yeni bir umut bizim için ve umarım en kısa sürede hayırlısıyla güzel haberler alabiliriz. arkadaşlar bana monitörü doktorum tavsiye etmişti. ve ona çok güvendiğini söyledi. 3-4 ay içinde hamile kalma olasılıgını çok yüksek ölçüde arttırmış olacagız demişti. ve gerçekten iyi bir doktor,ona çok güveniyorum. ayrıca bana sunu da söyledı, ''sen kendini çok kaptırıyorsun ve karamsarsın. olumsuz düşündüğün için de strese giriyorsun ve belki de bu nedenle hamile kalamıyorsun'' dedi.bu sitede sizleri takip etmeden önce, daha karamsar konuşmaların yapıldıgı bir siteye giriyordum. umutsuzlardı ve olmayacak gözüyle bakıyorlardı. bunun benı çok etkilemiş olabileceğini ve oraya bir daha girmemem gerektiğini söyledi. sizlerin birbirinize verdiğiniz desteği gördükçe, ne demek istediğini daha iyi anladım. bir de oluruna bırak, çok düşünme, ona odaklanma dedi. bir arkadasım var su anda hamile 2 aylık ve o da üstüne düşmeyi bıraktıktan sonra hamile kaldıgını söyledi bana. sizinle paylaşmak istedim bunları da :) benim de beklemede son 2 günüm.. bu aydan ümitli değilim çünkü beni tanıyor sanırım ilk ay! allah bu güzel aylarda, yürekten ettiğimiz duaları kabul eder inşallah..
kızlar ne alemdesiniz bakim dedim nevrosky cim hastalanmış olsun her geçen ay aletle sıkı fıkı oluyorlar artık akraba oldular önümüzdeki aylara inşallah olacak canım benim diğer kızlar hadi çalışın bakim teyze olma yolunda ilerliyorum:)
canım çok teşekkürler guzel dusuncelerin için.. ayrıca farkında olmadan sen de moral verdin bize doktorun onerdiyse demek ki gerçekten işe yarayan bir alet, inşallah hepimiz dogru zamanda bebek sahibi olacagız..Rabbimin dogru zamanı bekledigni düşünüyorum..
optum hepinizi :1hug:
canım kesinlikle google arkadaşıma katılıyorum bize çok moral oldun...çünkü hepimiz birbirimizden habersiz olarak neredeyse aynı dönemlerde almışız ama buradaki arkadaşlarımız doktor yada kulanıpta memnun kalan birisi tarafından duyup almadı diye biliyorum çünkü hiç böyle bir muhabbet olmadı ....alet hakkında şüphemiz yoktu ama senin yazdıklarından sonra iyiki almışım lafını bir daha dedim.....ben keçiboynuzu kürü değil havuç kürü uyguluyoum eşime inşallah bununda faydasını görürüz.:Saruboceq:....galiba keçiboynuzu kürü erkekler için canım bayanlara faydası varmı billmiyorum ama sperm sayısı ve spermin yumurtayı delmesi için bazı eksiklikleri tamamladığını biliyorum......süre azaldı gerginlik başladıyasakkelimebunları söyleme gerginlik yok:1no2:Çok sevindim ben de size biraz moral verebildiysem. Evet kesinlikle almamı istedi. %99 güvenilir oldugunu söyledi ayrıca. Gerçekten mesleğinde zirvede olan biri için bu kadar emin konuşması bana cihaz açısından güven verdi. Bizler elimizden geleni yapacağız, gönülden isteyeceğiz ve Allahın izniyle olacak hayırlısıyla.. :Saruboceq:Cihaz 26yı gösteriyor bugün.Süre azaldı iyice ve gerginlik başladı.. bu aydan ümidim pek yok ama belli olmaz yine de :1rolleyes: ayrıca bir doktor sürekli su keçiboynuzu kürünü öneriyor. ısrarla! çok emin konuşuyor. deneyen var mı? varsa eğer eşlerimiz mi içecek yalnızca, yoksa bizler de mi?:uhm:
canım sen dedikten sonra kendi monütörüme ve test çubuklarımın markasına baktım ikiside clearplan daha önceki test çubukların clearblue muydu...uyumsuzluk olacağını zannetmiyorum bence için rahat olsun bu test çubukları monütöre özel... farklı test çubuğu olsaydı cihaza asla monte edemezdin ve okumazdı... kendi çubuğunu bile takarken yerine iyice oturtmazsan alet çalışmıyor ki başka test çubuğunu kabul edip okusun...bence doğru yoldasın arkadaşım içini ferah tutkaydirigubbakcemile5ya bir de benim aklıma su geldi ama.. benim aletim clearplan ama bu ay aldıgım cubuklar clearblue. acaba birbirlerini tanımadılar mı? ya da tamamen aynı urunler mi bunlar. (ben daha once sipariş ettigim siteden aldım yine ama bu sefer clearblue geldi. siz nereden alıyorsunuz cubukları)
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Gün geçtikçe sayımız artıyor. Güzel günler bizi bekliyor. :lepi: Şeniz Haydi kızlar hep birlikte elele zafere. hihoyyyt
nevroskycim gelmiş hihoyyytnerelerdeydin bir günde özlettin kendini arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?