• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay hamile kalmayı sağlayan meyve

Ruhumda SIZI

boncukgözlüm
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
442
1.855
113
Merhaba hanımlar,
Annem Mekke'den mürdüm eriğine benzeyen sert kabuklu, içinde sert çekirdeği bulunan bir meyve ve Meryem eli denilen bir ot getirdi. Bu bitkileri kullananın kolay hamile kaldığını duymuş. Nasıl kullanılacağını internetten baktım ama çeşitli bilgiler var. Daha önce böyle bir bitkiyi duyan yada kullanan var
mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

Eklentiler

• $IMG_0006.webp
    $IMG_0006.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 1.993
  • IMG_7591.webp
    IMG_7591.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 1.366
Meyveyi bilmiyorum ama ikinci resimdeki ot Doğumu kolaylaştırdığı düşünülen ot.
İlk resimde ki meyvenin de belki içindeki bi vitamin yada bi madde hormonal olarak yardım sağlıyor olabilir bilgim Yok

Merhaba hanımlar,
Annem Mekke'den mürdüm eriğine benzeyen sert kabuklu, içinde sert çekirdeği bulunan bir meyve ve Meryem eli denilen bir ot getirdi. Bu bitkileri kullananın kolay hamile kaldığını duymuş. Nasıl kullanılacağını internetten baktım ama çeşitli bilgiler var. Daha önce böyle bir bitkiyi duyan yada kullanan var
Teşekkürler
babam 2 kere mide kanaması geçirdi bilinçsiz şekilde bu tür şeyler yiyip içmesi yüzünden o kadar çok kanaması oldu ki vücudunda nerdeyse kan kalmamıştı
midesini mahvetmiş ot çöp ne bulduysa kaynatıp içiyodu falan
ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını bilmeden lütfen kullanmayın

Merhaba hanımlar,
Teşekkürler
Bu ikisi Arabistan dan bana da geldi ama nasıl kullanılır bilgim yok kullanmadım duruyor.

Merhaba hanımlar,
Teşekkürler
Canımmmmm kullandın mııııııııı faydası oldu muuuu

Evet kullandım. Artık meyvedenmi Allahın mucizesimi hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım amin allah razı olsun
Bana nasıl kullandığını söyle
Sana çok dua edicem
İnternette var ama
Ben hamile olan birinden duyup yapmak istiyorum
Bana ayrıntısıyla söyler misin
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

R Ruhumda SIZI canım
Numara halinde cevaplar mısın
1) aç karnına mı tok karnına mı içtin
2) ölçü nedir (bir çorba kaşığı, bir su bardağı vb)
3)kaç gün boyunca içtin
4) günde bir kere mi iki kere mi
5) sabah mı akşam mı
6) suyun içine mi koydun beklettin yoksa kaynattın mı
7) içinde beklettiğini ya da kaynattığın su miktarı nedir ?
Dört gözle mesajını bekliyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❣️❣️❣️❣️❣️☺️☺️☺️☺️

Ya bilmiyorum ondanmı hamile kaldım. Annem getirdi duymuş biyerden. Kardeşimin eşiyle bana. Oda içti bende aramızda bir ay var, oda hamile. İçtikten 2-3 ay sonra hamile kaldık.
Meyveyi parçaladık yani dışındaki kahverengi kabuğu bıçakla kestik.
İçinden küçük sert bir çekirdek çıktı.
Kabuklarla beraber çekirdeği iki litre suda ağzı kapalı tencerede yarım saat kaynattık. Sonra kabukları süzüp suyu bir sürahiye koydum. Kabukları attım (ççöpe atmadım ne olur ne olmaz diye. Çiçek saksısına attım) çekirdeğide sürahiye attım. Buzdolabına koyup, her sabah aç karnına bir çay bardağı içtim.
Suyun içindebekleyen sert çekirdek yumuşamıştı. Onuda yedim. Hindistan cevizi tadındaydı.
Rabbimin izniyle size şifa versin. Allah kucağını doldursun inşallah

Annem birde 41 hurma çekirdeğinr 41 meryem suresini okutmuş, onu yemiştik eşimle. Ayrıca ben de bu niyetle 41 meryem suresini okumaya başlamıştım. Ve hala bitmedi (sanırım yedi kaldı). Hamile kaldıktan sonra bulantılardan okuyamamıştım. Allaha emanet olun

Annem birde 41 hurma çekirdeğinr 41 meryem suresini okutmuş, onu yemiştik eşimle. Ayrıca ben de bu niyetle 41 meryem suresini okumaya başlamıştım. Ve hala bitmedi (sanırım yedi kaldı). Hamile kaldıktan sonra bulantılardan okuyamamıştım. Allaha emanet olun
Bunu ben de yaptım :)) çok çok teşekkürler vaktinizi aldım
Hamile olursam mutlaka haber vericem size Allah’a emanet olun

Ya bilmiyorum ondanmı hamile kaldım. Annem getirdi duymuş biyerden. Kardeşimin eşiyle bana. Oda içti bende aramızda bir ay var, oda hamile. İçtikten 2-3 ay sonra hamile kaldık.
Meyveyi parçaladık yani dışındaki kahverengi kabuğu bıçakla kestik.
İçinden küçük sert bir çekirdek çıktı.
Kabuklarla beraber çekirdeği iki litre suda ağzı kapalı tencerede yarım saat kaynattık. Sonra kabukları süzüp suyu bir sürahiye koydum. Kabukları attım (ççöpe atmadım ne olur ne olmaz diye. Çiçek saksısına attım) çekirdeğide sürahiye attım. Buzdolabına koyup, her sabah aç karnına bir çay bardağı içtim.
Suyun içindebekleyen sert çekirdek yumuşamıştı. Onuda yedim. Hindistan cevizi tadındaydı.
Rabbimin izniyle size şifa versin. Allah kucağını doldursun inşallah
Amin canım iftar vakti allah razı olsun senden
Gözlerim doldu ❤️❣️❣️❣️❣️❣️

Back
X